ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 octombrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [20/09/2021]

 
Vânzare autoutilitară BA Scania din patrimoniul SC I.D.V. IMPEX SRL
     
Vânzare autoutilitară BA Scania din patrimoniul SC I.D.V. IMPEX SRL

Lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 3895/110/2017, aflat pe rolul Tribunalului Bacau, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedura  insolvenței   şi a regulamentului de vânzare aprobat în Adunarea Creditorilor din data de 08.05.2020,  a bunurilor mobile din patrimoniul debitorului SC I.D.V. IMPEX SRL, […] Articolul Vânzare autoutilitară BA Scania din patrimoniul SC I.D.V. IMPEX SRL a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY