ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [19/09/2021]

 
Cel mai bine plătit job al săptămânii, în România: Inginer IT – 6.000 de euro pe lună
     
Cel mai bine plătit job al săptămânii, în România: Inginer IT – 6.000 de euro pe lună

Cel mai bine plătit job al săptămânii care se încheie vine din domeniul IT, potrivit datelor platformei de recrutare bestjobs citate de news.ro. Astfel, o companie din SUA', care desfăşoară activităţi în România, caută un inginer IT. Mai exact, un senior react JS developer, cu o experienţă de cel puţin 5 ani în react java script. Cel care va obține postul va încasa un salariu cuprins între 5.000 şi 6.000 de euro pe lună. Medicina și vânzările, în topul ofertelor În topul ofertelor salariale ale săptămânii se află domenii precum medicina şi vânzările. O companie din Norvegia recrutează din România un asistent medical generalist. Aceasta îi oferă un salariu cuprins între 3.000 şi 5.500 de euro pe lună. De asemenea, o clinică din Ploieşti caută un medic stomatolog. Salariul este cuprins între 2.500 şi 5.000 de euro pe lună. Nu în ultimul rând, un cunoscut dezvoltator de proiecte imobiliare din Bucureşti recrutează un manager de vânzări şi marketing. Dezvoltatorul oferă un salariu cuprins între 3.000 şi 5.000 de euro pe lună. Se caută pilot pentru drone industriale Cel mai interesant job al săptămânii vine însă din domeniul agricol. O companie din Salonta, judeţul Bihor, caută pilot pentru drone industriale. Cele mai multe angajări săptămâna aceasta s-au făcut în domeniile vânzări şi relaţii cu clienţii, subliniază platforma de recrutare. De asemenea, cele mai bune oraşe pentru angajări au fost Bucureşti şi Timişoara. Angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o reţea de clinici medicale care recrutează, în cinci oraşe din ţară, atât personal medical, cât şi administrativ, având deschise job-uri precum asistenţi medicali, agenţi relaţii cu clienţii şi personal recepţie. Oferta salarială este cuprinsă între 500 şi 1.000 de euro pe lună, în funcţie de rol. Potrivit bestjobs, cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost call center, (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
România cere sprijin internaţional pentru gestionarea pandemiei
România cere sprijin internaţional pentru gestionarea pandemiei
România cere sprijin internaţional pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, iar CNSU a (...)
MAE va asigura plata cheltuielilor pentru repatrierea românilor cu COVID-19, tratați sau decedați în (...)
MAE va asigura plata cheltuielilor pentru repatrierea românilor cu COVID-19, tratați sau decedați în străinătate
Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat sâmbătă o hotărâre prin care (...)
Liga 1 / Dinamo a fost aproape de un rezultat mare cu Rapid
Liga 1 / Dinamo a fost aproape de un rezultat mare cu Rapid
Dinamo și Rapid au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida susținută sâmbătă seară, în „Groapă“, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY