ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [19/09/2021]

 
Klaus Iohannis, ironizat de Ambasada Suediei, după ce i-a îndemnat pe români să joace golf (VIDEO)
     
Klaus Iohannis, ironizat de Ambasada Suediei, după ce i-a îndemnat pe români să joace golf (VIDEO)

În plină criză sanitară, economică și politică, președintele României a susținut un discurs în ziua de sâmbătă, despre unul dintre hobby-urile sale, golful. Declarațiile lui Klaus Iohannis au provocat un val de indignare și ironii, în spațiul public. În mod surprinzător, printre cei care l-au ridiculizat pe fostul primar al Sibiului este Ambasada Suediei la București. Suedezii au postat pe pagina de Facebook un video în care un jucător de golf este alergat de un pui de elan la Clubul de golf Karlstad, însoțit cu mesajul „Doar dacă faci și jogging!”. Reacțiile au fost pe măsură, mii de aprecieri și comentarii. Klaus Iohannis: „Încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport” Sâmbătă, Klaus Iohannis i-a invitat pe români să practice golful, un sport considerat elitist, destul de rar practicat în țara noastră și costistor. „Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții”, a declarat președintele României. În România, un abonament de 4 luni la un teren de golf variază între 1.800-2.200 de lei. O partidă de golf costă între 400 și 1.000 de lei. Mai exact o oră de pregătire are un tarif de 200 de lei, înscrierea într-un club de golf costă între 200 și 600 de ei, iar închirierea unei truse de golf costă aproximativ 100 de lei. Cei care doresc să-și cumpere propriul set de crose trebuie să scoată din buzunar în medie, 1.500 de lei. Prețul pentru o pereche de încălțăminte de golf pleacă de la 300 de (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie. „Am avut o nuntă COVID…” (VIDEO)
Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie. „Am avut o nuntă COVID…” (VIDEO)
Leila George divorțează de Sean Penn. Actrița australiană a înaintat actele de divorț la Curtea (...)
Marcel Ciolacu: Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii! Mandatul ei este cronica unui (...)
Marcel Ciolacu: Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii! Mandatul ei este cronica unui doliu național
Marcel Ciolacu, liderul PSD, cere retragerea propunerii Ioanei Mihăilă pentru funcția de ministru (...)
Deputatul Csoma Botond: Parlamentarii UDMR vor fi prezenți în sală, dar nu vor vota
Deputatul Csoma Botond: Parlamentarii UDMR vor fi prezenți în sală, dar nu vor vota
Miercuri, 20 octombrie 2021, parlamentarii partidului UDMR vor fi prezenți în sală la ședința (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY