ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [19/09/2021]

 
Sportivii nevaccinați anti-COVID, obligați de guvern să se antreneze în parcuri. Președintele Federației de Culturism: „Mi se pare total abuziv” (VIDEO)
     
Sportivii nevaccinați anti-COVID, obligați de guvern să se antreneze în parcuri. Președintele Federației de Culturism: „Mi se pare total abuziv” (VIDEO)

Potrivit noilor restricții impuse de guvern, sub semnătura premierului Florin Cîțu, accesul este interzis persoanelor nevaccinate în sălile de fitness. Astfel, sportivii sunt obligați de executiv, din nou, să se antreze prin parcuri. Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Fintess și Culturism (FRCF), numește noile restricții drept pompieristice. „În primul rând, cred că o consultare ar fi fost binevenită. În al doilea rând, nu văd o mare diferență între sălile de fitness și o stație de metrou sau de autobuz, unde lumea se înghesuie. Nu înțeleg de ce sportul trebuie să fie cel vinovat, care trebuie să sufere. Mi se pare total abuziv (…)”, a declarat Gabriel Toncean, pentru B1 tv. Președintele Federației de Culturism și Fitness: „Se pare că din nou vom începe să ne antrenăm prin parcuri” Gabriel Toncean trage un semnal de alarmă și spune că prin noile restricții, sportivii sunt obligați din nou să improvizeze, iar patronii înregistrează pierderi pe bandă rulantă. „Se pare că din nou vom începe să ne antrenăm prin parcuri, locuințe, living, nu așa cum ar fi normal să ne antrenăm. Proprietarii de săli au respectat mereu măsurile care s-au impus. Dintre cei care s-au întors la săli, maximum sunt 50% dintre cei vechi, doritori de sport (…)”, a transmis Toncean. Noile restricții intră în vigoare în localități când rata de infectare trece de 3,00 la mia de locuitori. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie. „Am avut o nuntă COVID…” (VIDEO)
Sean Penn și Leila George divorțează după un an de căsnicie. „Am avut o nuntă COVID…” (VIDEO)
Leila George divorțează de Sean Penn. Actrița australiană a înaintat actele de divorț la Curtea (...)
Marcel Ciolacu: Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii! Mandatul ei este cronica unui (...)
Marcel Ciolacu: Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii! Mandatul ei este cronica unui doliu național
Marcel Ciolacu, liderul PSD, cere retragerea propunerii Ioanei Mihăilă pentru funcția de ministru (...)
Deputatul Csoma Botond: Parlamentarii UDMR vor fi prezenți în sală, dar nu vor vota
Deputatul Csoma Botond: Parlamentarii UDMR vor fi prezenți în sală, dar nu vor vota
Miercuri, 20 octombrie 2021, parlamentarii partidului UDMR vor fi prezenți în sală la ședința (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY