ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [18/09/2021]

 
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și calitatea vieții
     
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și calitatea vieții

Cum putem amâna sau combate afectarea musculară, crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și calitatea vieții, au fost subiectele ediției speciale ”360 de grade” de sâmbătă seară, moderată de Alina Bădic.  Invitata ei a fost dr. Laura Dospinescu, medic specialist reumatologie. Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară “Fie că obosim mai repede, scăpăm lucruri din mână, urcăm mai greu scările sau pur și simplu ne ridicăm tot mai greu de pe scaun, înseamnă că avem o performanță musculară scăzută. Din păcate, toate aceste semne nu mai sunt specifice doar îmbătrânirii, recuperarea fiind cu atat mai dificilă când suntem sedentari, imobilizați sau avem diferite afecțiuni mai ales în contextul pandemic”, a spus Alina Bădic. Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară “Scăderea performanței musculare este de fapt expresia clinică a scăderii masei și forței musculare. Ea este resimțită ca o creștere a efortului depus pentru a efectua activități zilnice. În timp se instalează o stare de oboseală. Practic, pacientul se plânge că urcă scările mai greu, că mersul este mai dificil, că manipularea obiectelor se face mai anevoios, ridicatul din pat, ridicatul de pe scaun se face mai greu. În plus, trebuie avut în vedere că scăderea masei musculare se face pe seama scăderii calității și cantității fibrelor musculare care se degradează și pun pacientul la un risc”, a declarat medicul Laura Dospinescu. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul (...)
Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai (...)
Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor, a declarat sâmbătă, pentru B1 TV, că România (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el (...)
Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a acuzat, sâmbătă, Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în (...)
Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre metodele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY