ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [18/09/2021]

 
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică
     
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică. Invitatul ei special a fost Marian Golea. Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică “Există momente deosebite în viața noastră, care apar pe neașteptate și care ne pot schimba viața. Conform zicalei: „Omul potrivit în locul potrivit la momentul potrivit”, folosind liberul nostru arbitru, e bine sa ne straduim sa beneficiem de aceste clipe sublime. Intalnirile cu oameni speciali din punct de vedere spiritual vor avea un efect benefic asupra vietii noastre”, a spus Alina Bădic. Marian Golea a povestit despre călătoria sa spirituală în India și despre întâlnirea cu Dalai Lama. “Cea care m-a impactat cel mai mult a fost cel mai mult a fost călătoria din India, când m-am trezit cu un domn extraordinar, din București, care a venit și mi-a spus, nu vrei să de duci la Dalai Lama? Am mai făcut ddiverse lucruri nebunești, în care am fost fără ca nimeni să știe de mine. Dar iată că m-am urcat într-un avion, am plecat în India. Am așteptat să am această întâlnire cu Dalai Lama”, a declarat Marian Golea. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Bayern Munchen și FC Barcelona, umilite. Seară neagră pentru granzii Europei
Bayern Munchen și FC Barcelona, umilite. Seară neagră pentru granzii Europei
Bayern Munchen și FC Barcelona au fost marile surprize negative ale serii de miercuri, 27 (...)
Jo visează la Tudor Chirilă: „Mi se pare cel mai sexy bărbat din țară”. Ce îi leagă pe cei doi
Jo visează la Tudor Chirilă: „Mi se pare cel mai sexy bărbat din țară”. Ce îi leagă pe cei doi
Se pare că Jo numai suferă după Juno. Artista face aluzii în mediul online că e pregătită pentru o (...)
Virgil Popescu: Plafonarea este pentru toți consumatorii. Cei circa 15 milioane de consumatori care beneficiază și (...)
Virgil Popescu: Plafonarea este pentru toți consumatorii. Cei circa 15 milioane de consumatori care beneficiază și de compensare vor plăti facturi comparabile cu cele de anul (...)
Toți consumatorii casnici care au un consum între 30 și 300 kW vor primi o compensație de 0,291 (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY