ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [17/09/2021]

 
Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri Covid în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
     
Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat vineri, pentru B1 tv, că numărul infectărilor cu coronvirus în rândul copiilor va crește, acum că s-au deschis școlile, și, proporțional, va crește și numărul celor care vor necesa internare și chiar îngrijire la terapie intensivă. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Valeriu Gheorghiță, despre infectările cu coronavirus în rândul copiilor Întrebat dacă începutul școlii ar putea să ducă și el la creșterea numărului de infectări, Gheorghiță a răspuns: „Cu siguranță. Ne vom aștepta la o creștere a numărului de cazuri și în rândul copiilor și, proporțional, vom avea un număr mai mare de copii care vor ajunge la spital și, din păcate, și la terapie intensivă”. „Analizele făcute inclusiv în SUA' arată că nu există o tendință neapărat de a da forme mai grave la tineri și copii, dar, ținând cont că vorbim de un număr semnificativ mai mare de copii infectați, proporțional vom avea un procent de copii care vor face forme ce necesită internare. Sunt copii cu afecțiuni cronice, sunt supraponderali, au diabet zaharat, boli renale, astm bronșic. De ce copiii se infectează mai mult acum? Pentru că varianta Delta se răspândește mai ușor, copiii stau în colectivități, interacționează mai mult, evident că nu se respectă măsurile de prevenție si virusul se răspândește foarte ușor”, a mai declarat Valeriu Gheorghiță, pentru B1 (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Bayern Munchen și FC Barcelona, umilite. Seară neagră pentru granzii Europei
Bayern Munchen și FC Barcelona, umilite. Seară neagră pentru granzii Europei
Bayern Munchen și FC Barcelona au fost marile surprize negative ale serii de miercuri, 27 (...)
Jo visează la Tudor Chirilă: „Mi se pare cel mai sexy bărbat din țară”. Ce îi leagă pe cei doi
Jo visează la Tudor Chirilă: „Mi se pare cel mai sexy bărbat din țară”. Ce îi leagă pe cei doi
Se pare că Jo numai suferă după Juno. Artista face aluzii în mediul online că e pregătită pentru o (...)
Virgil Popescu: Plafonarea este pentru toți consumatorii. Cei circa 15 milioane de consumatori care beneficiază și (...)
Virgil Popescu: Plafonarea este pentru toți consumatorii. Cei circa 15 milioane de consumatori care beneficiază și de compensare vor plăti facturi comparabile cu cele de anul (...)
Toți consumatorii casnici care au un consum între 30 și 300 kW vor primi o compensație de 0,291 (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY