ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [17/09/2021]

 
O parcare de o mie de locuri va fi amenajată la Târgu Jiu
     
O parcare de o mie de locuri va fi amenajată la Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu va prelua un teren de la Hidroelectrica unde se intenționează amenajarea unei parcări de mari dimensiuni. Terenul are o suprafață de 4 hectare și este situat în partea de sud a municipiului Târgu Jiu, în zona supermarketului Kaufland, peste râul Jiu. Aici există un teren disponibil unde ar putea fi amenajată o parcare de peste o mie de locuri și unde ar putea să fie aduse foarte multe mașini care ocupă locuri de parcare în municipiu și care sunt folosite foarte rar de către proprietari. Se va avea în vedere și introducerea unor taxe de parcare modice pentru a avea și încasări la bugetul de stat. Potrivit conducerii Primăriei Târgu Jiu, este nevoie ca Hidroelectrica să aprobe o hotărâre pentru ca terenul respectiv să fie transferat în patrimoniul privat al municipiului Târgu Jiu. Acest lucru nu ar urma să se facă în mod gratuit. Prin urmare, va fi necesar un studiu pentru evaluarea suprafeței de teren și stabilirea unui preț pe care autoritățile locale îl vor plăti pentru terenul pe care vor să îl preia pentru amenajarea cele mai mari parcări de pe raza municipiului. Dezbatere publică pentru un nou regulament Noul regulament pentru administrarea parcărilor de pe raza municipiului Târgu Jiu va fi supus unei dezbateri publice. Municipalitatea vrea să modifice modul în care sunt administrate parcările de reședință, considerând că aceasta este una dintre prioritățile de pe agenda locală și nu construirea de noi parcări în zonele cu probleme. Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat însă că orice decizie va fi luată se va face numai după consultarea cetățenilor care folosesc locurile de parcare de pe raza municipiului. În municipiul Târgu Jiu nu au mai fost construite în ultimii ani parcări mari, cu excepția celei pentru marii transportatori, în zona Cimitirului Municipal. Se mai are în vedere de (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Candidaţii, în dificultate la etapa interviului pentru funcţiile de director
Candidaţii, în dificultate la etapa interviului pentru funcţiile de director
Candidaţii la concursul pentru directori care au trecut de proba scrisă trebuie să pregătească un (...)
Horoscop
Horoscop
BerbecFocusează-te mai mult pe recunoștință, pe evaluarea lucrurilor pe care le-ai făcut până acum, (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Un bărbat pleacă de la serviciu în pauza de masă şi, grăbit, dă o fugă până la bancă să plătească o (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY