ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [17/09/2021]

 
Premii pentru cei şase aşi de la examenele naţionale
     
Premii pentru cei şase aşi de la examenele naţionale

Elevii din Dolj, care au promovat examenele naţionale cu media 10, au fost premiaţi, ieri, de inspectorul şcolar general, Ion Daniel. Premiile înmânate elevilor au constat în diplome dar şi în bani de la Ministerul Educaţiei. Elevii prezenţi au spus că pentru ei aceste premii reprezintă un stimulent. Miriam Lavinia Ancuţa, Rareş Mihai Lambucă, Theia Maria Neţăr, Andra Maria Niţescu, Sara Gabriela Şerban şi Marta Maria Ciobanu sunt elevii din Dolj care anul acesta au promovat examenele naţionale cu media 10. Ei au fost premiaţi şi felicitaţi, ieri, în amfiteatrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, în cadrul unei festivităţi restrânse, organizată de inspectorul şcolar general, prof.dr. Daniel Ion. Fiecare elev a primit câte o diplomă, iar cei care au promovat evalaurea naţională cu media 10 au primit 1.000 de lei premiu. Pentru media 10 la bacalaureat premiul a fost de 3.000 de lei. Banii au fost asiguraţi de Ministerul Educaţiei. „Suntem onoraţi să ducem la îndeplinire ordinul de ministru care reglementează premierea elevilor care au promovat examenene naţionale cu media 10. Aceşti copii reprezintă, pentru generaţiile care vin un model de urmat. Sunt convins că vor aprinde în sufletele noilor generaţii de copii ambiţia să fie la fel de buni. A fi copil de 10 nu este uşor. Doar cei care au stat lângă ei ştiu cât efort este în spatele acestui rezultat. Ne bucurăm că avem cinci copii cu media 10 la evalaurea naţională şi o fetiţă deosebită care a obţinut media 10 la bacalaureat. Noi ca instituţie promovăm astfel de valori. Ne propunem să încurajăm performanţa în unităţile de învăţământ şi anul viitor să avem şi mai multe rezultate de acest fel”, a spus prof.dr. Daniel Ion, inspector şcolar general. Elevii, surprinşi de o nouă premiere Elevii premiaţi au pecizat că pentru ei astfel de festivităţi sunt un stimulent să continue (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
(VIDEO) Iohannis: Valul 4 se dovedește mult mai agresiv
(VIDEO) Iohannis: Valul 4 se dovedește mult mai agresiv
Președintele Klaus Iohannis susține o declarație de presă, marți, la Palatul Cotroceni, în cea mai (...)
(VIDEO) Energeticienii de la Termocentrala Ișalnița și Craiova II protestează pentru reducerea vârstei de (...)
(VIDEO) Energeticienii de la Termocentrala Ișalnița și Craiova II protestează pentru reducerea vârstei de pensionare
Energeticienii care lucrează în Termocentrala Ișalnița și Termocentrala Craiova II au protestat, (...)
Vârstnicii din Portugalia, vaccinați anti-Covid și antigripal
Vârstnicii din Portugalia, vaccinați anti-Covid și antigripal
Portugalia a demarat o campanie care se adresează vârstnicilor, simultan cu vaccinul anti COVID (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY