ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [17/09/2021]

 
Părinţii unui elev din Dolj reclamă că şcoala a dat cornuri cu mucegai
     
Părinţii unui elev din Dolj reclamă că şcoala a dat cornuri cu mucegai

Părinţii unui elev din clasele primare de la Şcoala Booveni, din comuna doljeană Drănic, reclamă că fiul lor a primit, ieri, de la şcoală două cornuri cu mucegai. Odată ce au văzut produsele, familia elevului a spus că nu se aştepta ca un copil de câţiva ani să primească de la şcoală astfel de cornuri. Directorul unităţii şcolare neagă situaţia, susţinând că de la şcoală nu se dau alimente stricate copiilor. Părintele spune că a sesizat OPC-ul. Părinţii unui şcolar sunt revoltaţi după ce au văzut că fiul lor a scos, ieri, din ghiozdan două cornuri pline de mucegai. Produsele respective aveau ca dată de expirare 16 septembrie 2021, adică ziua în care copilul le-a prezentat acasă. „Vreau să afle o ţără întreagă că un copil a venit joi, 16 septembrie, de la şcoală cu două cornuri mucegăite. Nu este normal. Copilul meu este şcolar şi nu le mănâncă, dar programul acesta este şi la grădiniţă. Cum să procedezi aşa cu nişte copii? Este de neimaginat. Mă întreb dacă respectivul cadru didactic care a dat cornurile copilului meu ar fi dat acele produse şi copiilor săi. Am sesizat OPC-ul şi a rămas să le trimit pozele pe email. Trebuie să se ia măsuri”, a spus tatăl şcolarului. Ce a spus directorul şcolii Directorul şcolii din Booveni spune că pe 16 septembrie nu a dat cornuri copiilor, ci măr cu biscuiţi. „Cornuri şi lapte le-am dat copiilor marţi şi miercuri. Ieri (joi-16 septembrie) le-am distribuit copiilor măr cu biscuiţi. Noi nu le dăm copiilor alimente stricate. Este posibil ca în cazul respectiv, copilul să fi uitat cornurile în ghiozdan şi să le fi descoperit părinţii târziu. Tot timpul sunt verificate produsele pe care le dăm, să aibă aspect corect. Verificarea este făcută chiar de învăţătoarea care le împarte aceste produse copiilor , a spus Gabriel Bibu, managerul Şcolii Booveni din Drănic. Laptele şi cornul sunt produse care însă în mediul rural nu (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
OMS va sprijini România și cu 34.000 de teste RT-PCR și 200 de concentratoare de oxigen
OMS va sprijini România și cu 34.000 de teste RT-PCR și 200 de concentratoare de oxigen
Organizația Mondială a Sănătății (OMS)va sprijini România și cu 34.000 de teste RT-PCR și 200 de (...)
Craiova: Se schimbă timpii de așteptare la semaforul de la Universitate
Craiova: Se schimbă timpii de așteptare la semaforul de la Universitate
Întrucât traficul rutier pe Calea București a crescut în mod semnificativ în ultima perioadă, iar (...)
Facebook, cea mai populară platformă de social media în rândul utilizatorilor români de Internet
Facebook, cea mai populară platformă de social media în rândul utilizatorilor români de Internet
Facebook rămâne cea mai populară platformă de social media, cu o acoperire de 93% în rândul (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY