ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

ProSport [16/09/2021]

 
Mitică Dragomir aplanează conflictul dintre Florin Prunea și Octavian Popescu: „Nu toți fotbaliștii sunt citiți. Școala o faci ca să scapi de sărăcie!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE
     
Mitică Dragomir aplanează conflictul dintre Florin Prunea și Octavian Popescu: „Nu toți fotbaliștii sunt citiți. Școala o faci ca să scapi de sărăcie!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

Mitică Dragomir a sărit în apărarea lui Octavian Popescu după ce acesta a fost numit needucat de Florin Prunea, considerând că ține de normalitate ca fotbaliștii profesioniști să nu se numere printre elevii de elită […] Mitică Dragomir aplanează conflictul dintre Florin Prunea și Octavian Popescu: (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Andrei Chindriș, gol cu FC Porto la debutul pentru Santa Clara! Românul a deschis scorul în Cupa Ligii Portugaliei (...)
Andrei Chindriș, gol cu FC Porto la debutul pentru Santa Clara! Românul a deschis scorul în Cupa Ligii Portugaliei | VIDEO
Andrei Chindriș a avut parte de un debut de vis la Santa Clara, unde a fost titular în meciul din (...)
Cătălin Țîră, mesaj pentru Mircea Rednic după revenirea în lotul lui Dinamo. „Nu m-am făcut de râs! A fost puțin neplăcut (...)
Cătălin Țîră, mesaj pentru Mircea Rednic după revenirea în lotul lui Dinamo. „Nu m-am făcut de râs! A fost puțin neplăcut pentru mine!”
Cătălin Țîră a înscris singurul gol al lui Dinamo din meciul cu FC Argeș, scor 1-2, iar atacantul a (...)
Costi Nica și-a explicat greșeala de la golul calificării lui FC Argeș în sferturile Cupei României: „Aveam cartonaș (...)
Costi Nica și-a explicat greșeala de la golul calificării lui FC Argeș în sferturile Cupei României: „Aveam cartonaș galben”. Ce spune fundașul lui Dinamo despre Mircea (...)
Constantin Nica, fundașul dreapta în vârstă de 28 de ani al lui Dinamo, a debutat în mandatul lui (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY