ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

B1 Tv [16/09/2021]

 
Protejatul lui Cătălin Drulă, de la CFR Călători, și-a dat demisia
     
Protejatul lui Cătălin Drulă, de la CFR Călători, și-a dat demisia

Ovidiu Vizante, omul de încredere al lui Cătălin Drulă (USR-PLUS) de la CFR Călători, și-a anunțat demisia din funcția de director general al instituției de stat. Protejatul lui Drulă și-a depus mandatul pe 27 august, cu intrarea efectivă în vigoare din 1 octombrie, potrivit EconoMedia. Ovidiu Vizante a devenit cunoscut în luna iulie a anului în curs, în contextul unui scandal de mare amploare. Zeci de copii au stat blocați 8 ore în câmp, aproape de București, așteptând o intervenție rapidă din partea autorităților. Trenul, care era plin cu copii ce veneau din tabără, a plecat la ora 19.10 din Mangalia și a ajuns în Gara de Nord abia după 8.30. Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători, a fost iritat pentru că i-au cerut explicații. „Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren!”, a declarat Vizante la Antena 3. Cătălin Drulă a refuzat să-l demită pe Ovidiu Vizante Deși i-a fost cerută insistent demisia lui Vizante, pe fondul acestui scandal, ministrul Drulă a decis că nu este cazul să facă schimbări la CFR Călători. Oficialul de la Transporturi s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. „Domnul director CFR Călători și-a prezentat scuze, subiectul este încheiat pentru mine. Dar există o evaluare care se va face, are un mandat de 4+2 luni. Acest termen se împlinește pe 19 august. Vom avea o evaluare, așa cum se face pentru toți managerii și vom concluziona ce se va face (…) Nu sunt rudă cu domnul Vizante”, a declarat Cătălin Drulă, în cadrul unei conferințe de (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
Statul Islamic ar putea ataca SUA în 6 luni
SUA este avertizată cu privire la un posibil atac al Statului Islamic din Afganistan. (...)
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021
Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii (...)
Semestrul I, până pe 14 ianuarie 2022. Sorin Cîmpeanu: Vacanța suplimentară de acum se recuperează în ianuarie. Elevii din gimnaziu și liceu vin pe 3; cei din primar și grădiniță vin pe (...)
Ministerul Educației îmbrățișează propunerea Consiliului Național al Elevilor de a transforma cele (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY