ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 octombrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [16/09/2021]

 
Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei
     
Primăria Bârlad cumpără aparat de cafea de 8.000 de lei

Consilierii locali din Bârlad au votat să cumpere un espressor de cafea de 8.000 de lei, cu comandă vocală. Un astfel de aparat este folosit, de regulă, în cafenele şi restaurante. Primarul orașului Bârlad, Dumitru Boroş, a explicat la Digi24 de ce consideră că această investiție era necesară, în condițiile în care municipalitatea nu are destui bani pentru proiecte mai importante. Boroș a spus că primăria avea un aparat de cafea profesional vechi de 9 ani, dar funcțional, așa că s-a făcut notă de fundamentare pentru cumpărarea altuia nou, care a fost aprobată de Consiliul Local. „Toate acțiunile pe care le facem la nivel de primărie, de consiliu local, subordonatele, la ședințele de consiliu local, de obicei se servește cafea. Dacă faci 30 de cafele odată, îți trebuie totuși un aparat profesional, așa au apreciat”, a spus primarul la Digi24. „Acum, nu e obligatoriu să cheltuim 8.000 de lei, pot fi și 6.000, și 5.000”, a adăugat el, precizând că aparatul nu a fost cumpărat încă. Primarul mai spune că espressorul vechi a fost reparat de mai multe ori, iar ultima dată reparațiile au costat 1.500 de lei. Întrebat dacă acești bani nu puteau fi folosiți pentru alte proiecte, primarul a răspuns: „Din puținii bani pe care îi avem încercăm să rezolvăm și probleme la nivel de comunitate”. Boroș spune că problema prețului aparatului de cafea este „politică”, pentru că astfel sunt tratate achizițiiile primăriei în presă. „Dacă cumperi un aparat profesional de cafea e o chestiune națională?”, a spus el. Totuși, primăria a tăiat banii pentru reparațiile la acoperișul unui liceu din (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Bancul zilei
Bancul zilei
Un angajat era în fața firmei, când şeful său apare şi își parchează BMW-ul nou-nouţ:– E tare rău (...)
Horoscop
Horoscop
BerbecLuna tranzitează zodia Racului şi vă predispune la empatie, emotivitate şi multă (...)
Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC AGROMAR ANDREAS PETRY (...)
Comunicat de presă – Încheiere proiect „DEZVOLTAREA DURABILĂ A FIRMEI SC AGROMAR ANDREAS PETRY SRL”
SC AGROMAR ANDREAS PETRY SRL, cu sediul în Oraș Piatra-Olt, Sat Criva de Sus, Șoseaua Argeșanu, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY