ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 octombrie 2021

 
 

Radio Crazy [16/09/2021]

 
Yuka revine cu un nou single – „Waste Your Love”
     
Yuka revine cu un nou single – „Waste Your Love”

Yuka, una dintre cele mai tinere și talentate artiste semnate Global Records, lansează cel de-al doilea single al ei – „Waste Your Love”, o piesă despre dragostea adolescentină. „’Waste your Love’ e mult mai mult decât o piesă. E o întreagă poveste despre cât de greu e să iei decizii ca adolescent. Un joc de cuvinte, imagini, culori și situații în care mă regăsesc. Am compus linia melodică și versurile având deja ideea videoclipului în minte, așa că am acceptat și challenge-ul de a face regia clipului împreună cu niște oameni atât de mișto care mi-au înțeles viziunea. Dacă ar fi să rezum povestea piesei ar suna cam așa: I even overthink my overthinking, so don’t waste your love if you’re not ready. Mulțumesc enorm întregii echipe din spatele acestui proiect: Laurențiu Duță, Sergiu Bută, Aurelian Tănăsescu, Ovidiu, Gabi, Alexandra, care a avut încredere în mine și a înțeles că în nehotărârea mea sunt foarte hotărâtă” a spus artista. Piesa a fost compusă și produsă de către Laurențiu Duță, Yuka și Bută Sergiu Călin, în timp ce versurile au fost scrise în totalitate de către Yuka. „Waste Your Love” se bucură și de un vizual dinamic regizat de către Yuka împreună cu Aurelian Tănăsescu, directorul de imagine. Yuka are numai 16 ani și deja a reușit să capteze atenția publicului datorită talentului său. De mic copil, artista a cucerit scenele talent show-urilor: „Mamaia Copiilor” și „Next Star”, iar la vârsta de șapte ani a scos primul său album. Aventura în industria muzicală a tinerei artiste nu s-a oprit aici, continuând cu prima ei colaborare alături de Global Records pentru piesa „Aripi De Nisip” – piesă ce a facut parte din playlist-urile celor mai ascultate radiouri din țară. Pe viitor, tânăra artistă pregătește noi proiecte ce îi vor face pe iubitorii de muzică să o îndrăgească și mai mult. (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY