ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Restricții în localitățile Brăneşti şi Domneşti, după ce rata de infectare a trecut de 2 la mie
     
Restricții în localitățile Brăneşti şi Domneşti, după ce rata de infectare a trecut de 2 la mie

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Ilfov a anunțat miercuri o serie de restricții pentru localităţile Brăneşti şi Domneşti, unde rata de incidenţă a COVID-19 cumulată la 14 zile a depășit pragul de 2 la mie. Măsurile se aplică începând de joi, 16 septembrie, ora 00.00, potrivit Agerpres. În spaţiile publice, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie. Cinematografele, spectacolele sau concertele sunt permise cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie. Nunţile şi botezurile se pot organzia cu un număr de participanţi de maxim 150 de persoane în exterior sau maximum 100 de persoane în interior, cu respectarea normelor de protecţie sanitară. De asemenea, se permite organizarea de nunţi sau botezuri cu un număr de participanţi de maximum 300 de persoane în interior şi cu asigurarea unei suprafeţe de minimum 2 mp pentru fiecare, dacă participă persoane vaccinate, care au trecut prin boală sau au test negativ de COVID. Dacă toți participanții sunt vaccinați, este permisă prezența spectatorilor până la capacitatea maximă. În spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu asigurarea unei distanţe de minimun 1 metru între persoane. Participarea este permisă doar persoane vaccinate, care au trecut prin boală sau au test negativ de COVID. Dacă toți participanții sunt vaccinați, este permisă prezența spectatorilor până la capacitatea maximă. Sunt interzise activităţile recreative şi sportive desfăşurate în aer liber, cu excepţia participării a cel mult 30 de persoane care nu locuiesc (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Concertul Armin Van Buuren la București, amânat. Mesajul artistului pentru fanii români
Concertul Armin Van Buuren la București, amânat. Mesajul artistului pentru fanii români
Armin Van Buuren, dj-ul care trebuia să vină la București să mixeze pe data de 25 septembrie, adică (...)
Sportivii nevaccinați anti-COVID, obligați de guvern să se antreneze în parcuri. Președintele Federației de Culturism: (...)
Sportivii nevaccinați anti-COVID, obligați de guvern să se antreneze în parcuri. Președintele Federației de Culturism: „Mi se pare total abuziv” (VIDEO)
Potrivit noilor restricții impuse de guvern, sub semnătura premierului Florin Cîțu, accesul este (...)
Protest la Sibiu, față de amplasarea statuii lui Samuel von Brukenthal: „Au vândut țara asta și acum, ca să-și bată joc (...)
Protest la Sibiu, față de amplasarea statuii lui Samuel von Brukenthal: „Au vândut țara asta și acum, ca să-și bată joc de noi, l-au pus pe criminalul ăsta, aici” (...)
Aproximativ 200 de persoane au ieșit în Piața Mare din Sibiu, pentru a protesta, după ce o statuie (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY