ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 septembrie 2021

 
 

Dobrogea News [14/09/2021]

 
Tradiția merge mai departe pentru o țară mai curata – Let’s do it, Romania pe 18 septembrie 2021
     
Tradiția merge mai departe pentru o țară mai curata – Let’s do it, Romania pe 18 septembrie 2021

Pe 18 septembrie, voluntari din 175 țări sărbătoresc Ziua Internațională a curățeniei prin acțiuni de ecologizare și conștientizare a importanței pe care trebuie sa o acordam mediului. 29 județe din Romania vor participa activ la acțiuni de ecologizare, iar Tulcea va fi prezentă alături de 1.9 milioane de voluntari care iși doresc și lucrează pentru un mediu mai curat. “Timpurile în care trăim ne arată că sigur nu am fost suficient de atenți cu mediul înconjurător iar planeta ne dă toate semnele că trebuie să schimbăm ceva în comportamentul nostru față de natură. Astfel de evenimente ne deschid ochii și vedem cam cât de grav arată situația, câte deșeuri sunt aruncate la întâmplare și cât de mult mai avem de lucru la a ne educa conștiința și a deveni responsabili față de acțiunile noastre”. A declarat Ștefan Ilie, primarul Orașului TulceaPrimăria municipiului Tulcea a selectat cateva zone care vor fi ecologizate împreuna cu Serviciul Public al Orașului, Garda Națională de Mediu și Agenția pentru Protecția Mediului, Direcția Silvică și ARBDD. Punem la dispoziție saci și mănuși pentru voluntarii care vor fi prezenți în Parcul Monument, Parcul Victoria, Parcul Personalităților, Cartierul Alunișului si aleile din jurul Str Spitalului. Voluntarii din zonele rurale, pot lua legătura cu reprezentanții primăriilor pentru a se asigura că deșeurile sunt preluate de către operatorul de salubritate. Direcția Silvică a Județului Tulcea cu 4 subunități va merge în zonele Stejaru, Cerna, Măcin și Tulcea împreună cu voluntari de la unitățile de învățământ din zonele respective. “Datorită pandemiei, evenimentul nu a putut fi organizat la capacitate maximă, însă ne dorim să păstrăm tradiția și cu multă atenție să reușim și în acest an să colectăm cât mai multe deșeuri și să aducem in atenția publicului necesitatea de a fi responsabili cu mediul înconjurător”. (...)

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY