ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

Dobrogea News [14/09/2021]

 
Sulina, Delta Dunării: Arestați pentru trafic de droguri
     
Sulina, Delta Dunării: Arestați pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat patru percheziții, în orașul Sulina, la persoane bănuite de trafic de droguri. Din cercetări a reieșit că, din toamna anului 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc, respectiv cannabis, tinerilor, în orașul Sulina, județul Tulcea. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate 50 de grame de cannabis și 110.000 de lei. La data de 13 septembrie a.c., polițiștii, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Tulcea, au pus în aplicare două mandate de aducere, față de doi bărbați, de 31 și 36 de ani, unul din municipiul București și unul din orașul Sulina, bănuiți de trafic cu droguri de risc. Aceștia au fost reținuți de procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Tulcea, pe baza de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de 14 septembrie, cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea, polițiști de frontieră ai S.P.T.F. Tulcea-Compartiment Sprijin Operativ și ai Grupului de Nave Sulina din cadrul Gărzii de Coastă Constanța. De asemenea, acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. Sulina, Delta Dunării: Arestați pentru trafic de droguri first appeared on (...)

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY