ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Dobrogea News [15/09/2021]

 
Comisie parlamentară de anchetă pentru stabilirea cauzelor creșterii prețurilor la gazele naturale și energie electrică
     
Comisie parlamentară de anchetă pentru stabilirea cauzelor creșterii prețurilor la gazele naturale și energie electrică

Am votat pentru înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să stabilească cauzele creşterii preţurilor gazelor naturale şi energiei electrice. Cei care sunt în măsură să aducă lămuriri pe acest subiect, începând cu ministrul energiei, care și-a exprimat public susținerea, vor fi audiați în cadrul comisiei. Românii trebuie să afle motivele acestei creșteri alarmante a prețurilor, iar guvernul este hotărât să ia toate măsurile necesare pentru protejarea consumatorilor casnici. În acest moment, pe lângă legea consumatorului vulnerabil, care a fost adoptată în Parlament, guvernul pregătește o ordononață care vizează protecţia a milioane de români împotriva creşterii preţului la energie electrică şi gaze naturale. Michael Gudu, Deputat PNL Tulcea Comisie parlamentară de anchetă pentru stabilirea cauzelor creșterii prețurilor la gazele naturale și energie electrică first appeared on DobrogeaNews.

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY