ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 septembrie 2021

 
 

Dobrogea News [15/09/2021]

 
Mult succes cadrelor didactice și elevilor, în noul an școlar!
     
Mult succes cadrelor didactice și elevilor, în noul an școlar!

Ne dorim cu toții ca în noul an școlar, 2021-2022, să vă bucurați de tot ce este mai frumos în procesul educațional: să începeți aventura fascinantă a cunoașterii alături de dascălii voștri, împreună cu familia, să fiți sănătoși și optimiști, să interacționați și să comunicați cât mai mult cu colegii. Învăţarea devine autentică atunci când ştii ce dai mai departe, când ceea ce transmiţi este validat, închegat, „copt“. De aceea, poate, începutul cunoaşterii coincide cu toamna, cu maturizarea, cu momentul în care rodul devine evident, mizându-se pe valoarea „fructului“ ce este dăruit şi primit. Mulțumesc elevilor, cadrelor didactice și părinților pentru eforturile semnificative făcute în toată această perioadă dificilă, generată de pandemia de COVID-19. După cum am resimțit-o cu toții, pandemia a intervenit în cursul firesc al lucrurilor și a trebuit să învățăm să ne resetăm obișnuințele și să acceptăm versiunea alternativă și, foarte important, temporară de realizare a procesului educațional. Cert rămâne faptul că, indiferent de condiții, școala trebuie să progreseze și să-și realizeze misiunea nobilă și extrem de responsabilă ce-i revine dintotdeauna. Vă urez tuturor sănătate și perseverență în atingerea obiectivelor. Am toată încrederea că putem face față provocărilor și că anul de studii 2020-2021 va fi unul cu rezultate remarcabile și cu activități interesante, palpitante și memorabile. Să aveți un an școlar excelent! Michael Gudu Deputat PNL Tulcea Mult succes cadrelor didactice și elevilor, în noul an școlar! first appeared on (...)

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY