ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

Dobrogea News [15/09/2021]

 
S.C. SERVICII PUBLICE S.A. TULCEA angajează: Responsabil Parc Auto
     
S.C. SERVICII PUBLICE S.A. TULCEA angajează: Responsabil Parc Auto

1. permis categoria B 2. certificat de competenta profesionala pentru transportul rutier de marfa valid 3. studii superioare 4. apt psihologic 5. cazier judiciar 6. cazier auto 7. abilitatea de a lucra eficient sub presiunea timpului 8. disponibilitate de lucru pentru un program flexibil/prelungit 9. salariu motivant si alte bonificatii Relatii la sediul societatii din str. Mahmudiei nr. 17 sau la numerele de telefon: 0240.515.541 / 0747.022.051. CV-urile se depun la sediul societatii sau pe email: office@serviciipublicetulcea.ro S.C. SERVICII PUBLICE S.A. TULCEA angajează: Responsabil Parc Auto first appeared on DobrogeaNews.

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY