ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

Dobrogea News [15/09/2021]

 
OFA UGIR-Departamentul Agricultură, salută cu respect pe toți cei care sunt alături de fermieri și de problemele cu care se confruntă(!)
     
OFA UGIR-Departamentul Agricultură, salută cu respect pe toți cei care sunt alături de fermieri și de problemele cu care se confruntă(!)

În calitate de vicepreședinte al OFA UGIR-Departamentul Agricultură, doresc să mulțumesc, în nume personal, în numele fermierilor și al lucrătorilor din agricultură, domnului deputat George Șișcu pentru ajutorul prompt și necondiționat acordat atunci când am solicitat acest lucru. În fapt, la solicitarea noastră, domnul deputat George Șișcu a făcut toate diligențele necesare pentru elucidarea unor subiecte ce au drept implicație directă posibilitatea fermierilor de a accesa fonduri europene pe măsurile care sunt în derulare și pentru cele care urmează să se deschidă. De fiecare dată, domnia sa a demonstrat că înțelege exact aria largă a problemelor cu care se confruntă fermierii și a venit în ajutorul acestora accesând toate căile și oportunitățile legale astfel încât toți cei care îndeplinesc condițiile impuse de legi și regulamente să acceseze fonduri europene pentru dezvoltare, pentru rezultate mai bune în agricultură. Mulțumim, de asemenea tuturor instituțiilor publice locale, regionale și naționale care au înțeles importanța dezvoltării agriculturii și sprijină fermierii și pe toți lucrătorii din agricultură în activitatea de zi cu zi precum și eforturile acestora de a accesa fonduri europene. Cu respect și prețuire, Liliana Marinescu Vicepreședinte OFA UGIR Departamentul Agricultură (CP) OFA UGIR-Departamentul Agricultură, salută cu respect pe toți cei care sunt alături de fermieri și de problemele cu care se confruntă(!) first appeared on (...)

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY