ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

Dobrogea News [15/09/2021]

 
Au ars 10 hectare de miriște în aproprierea orașului Babadag
     
Au ars 10 hectare de miriște în aproprierea orașului Babadag

În după-amiaza zilei de miercuri, 15 Septembrie 2021, opt subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Babadag au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu din aproprierea localității Babadag. În urma evenimentului au ars aproximativ 10 hectare de miriște.Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul în locuri neprotejate corespunzător. Au ars 10 hectare de miriște în aproprierea orașului Babadag first appeared on DobrogeaNews.

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY