ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Virgil Popescu arată cum va funcționa compensarea facturilor la energie / Factura la gaze va fi redusă cu 25% (VIDEO)
     
Virgil Popescu arată cum va funcționa compensarea facturilor la energie / Factura la gaze va fi redusă cu 25% (VIDEO)

Virgil Popescu (PNL), ministrul Energiei, a vorbit miercuri, pentru B1 tv, despre modul în care vor fi ajutați românii să facă față facturilor mari la utilități din iarna aceasta. „Vor beneficia toți consumatorii români, toate gospodăriile care consumă între 30 și 200 de kW. Practic, sub 30 de kW, din toate datele de la furnizori, e un consum foarte mic, acolo unde e o casa nelocuită, sau locuită temporar, sau casa de vacanță. Peste 200, vorbim de consum mult peste media lunară, adică români cu venituri peste medie. Noi am spus că vrem să compensăm până la românii cu venituri medii. La gaze naturale vorbim de un consum pe trașe între 100 și 1200 de metri cubi pe an. Asta presupune diferite tranșe de la o garsonieră mică până la un apartament cu 4 camere sau o casă de până în 120 mp. Vorbim de români cu consum mediu și venituri medii. Pentru gaze vorbim de un procent de 25% din valoarea facturii, pentru energie vom subvenționa diferența de preț dintre cel mai mic preț din piață, care e de 64 bani pe kW, până la prețul mediu de referință din piață, calculat pe baza mediilor ponderate a tuturor ofertelor din piață și care e de 82 de bani. Practic vorbim de 18 bani pe kW. Pentru 100 de kW lunar factura la preț mediu, factura ar fi de 82 de lei. Scăzând cei 18 lei, factura e de 64 de lei”, a explicat ministrul Virgil Popescu, în cadrul emisiunii B1 tv moderată de Nadia Ciurlin. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Declarațiile premierului Florin Cîțu despre facturile la gaze și energie Tot miercuri, premierul Florin Cîțu a declarat că în ședința de Guvern a fost discutată în primă lectură o Ordonanță de Urgență referitoare la compensarea prețului la energie și gaze. „A doua Ordonanță în primă lectură este compensarea prețului la energie și gaz. Am avut o discuție foarte (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Capitala ar putea intra în scenariul galben. Noi restricții împotriva COVID-19 ar putea intra în (...)
Capitala ar putea intra în scenariul galben. Noi restricții împotriva COVID-19 ar putea intra în vigoare
Rata de incidență în Capitală a ajuns la 2,10 la mia de locuitori, față de 1,93, cât era ieri. Acest (...)
Comisia Europeană înfiinţează o autoritate pentru pregătirea în cazul unei viitoare pandemii
Comisia Europeană înfiinţează o autoritate pentru pregătirea în cazul unei viitoare pandemii
Comisia Europeană a lansat joi o celulă de criză în domeniul sănătății care va gestiona cele 30 de (...)
Drama din viața lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Suferința pe care o trăiește în secret
Drama din viața lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Suferința pe care o trăiește în secret
Toni Iuruc și Simona Halep s-au căsători civil miercuri, 15 septembrie, în cadrul unei ceremonii (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY