ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Personalul medical nevaccinat ar putea fi testat periodic pe cheltuiala proprie. Florin Cîțu: Mai dezbatem, aşteptăm şi alte soluţii (VIDEO)
     
Personalul medical nevaccinat ar putea fi testat periodic pe cheltuiala proprie. Florin Cîțu: Mai dezbatem, aşteptăm şi alte soluţii (VIDEO)

Premierul Florin Cîţu a declarat că Guvernul intenţionează să adopte o propunere prin care personalul medical care nu e vaccinat anti-COVID-19 să se testeze periodic pe propria cheltuială. Proiectul a fost discutat într-o primă lectură, dar vor mai urma și alte discuții. Proiect al Guvernului ce vizează cadrele medicale nevaccinate Întrebat miercuri, după ședința de Guvern, dacă Executivul va aproba în perioada următoare o Ordonanţă de Urgenţă prin care să impună testarea personalului medical nevaccinat anti-COVID-19, Florin Cîțu a răspuns: „Mergem în această direcţie. Vom vedea care e cea mai bună măsură, clar vom cere testare. Înţeleg că personalul medical e deja vaccinat 70%, dar vom dori să fie testaţi (cei nevaccinaţi – n.r.). Vom vedea cea mai bună variantă”. Cîțu a mai spus că, în acest moment, varianta e ca testarea să fie suportată de cadrele medicale ce nu doresc să se vaccineze: „E o primă lectură, mai dezbatem, aşteptăm şi alte soluţii din altă parte”. Florin Cîțu a ținut apoi să precizeze că dacă testele vor costa, vaccinul, în schimb, e și va rămâne gratuit. Premierul a mai afirmat că Guvernul a mai analizat în primă lectură proiectul de Ordonanță de Urgență care stabilește că angajații din instituții publice din zona asistenței sociale vor trebui să facă dovada vaccinării sau să prezinte un test negativ sau dovada faptului că au trecut prin boală.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Concertul Armin Van Buuren la București, amânat. Mesajul artistului pentru fanii români
Concertul Armin Van Buuren la București, amânat. Mesajul artistului pentru fanii români
Armin Van Buuren, dj-ul care trebuia să vină la București să mixeze pe data de 25 septembrie, adică (...)
Sportivii nevaccinați anti-COVID, obligați de guvern să se antreneze în parcuri. Președintele Federației de Culturism: (...)
Sportivii nevaccinați anti-COVID, obligați de guvern să se antreneze în parcuri. Președintele Federației de Culturism: „Mi se pare total abuziv” (VIDEO)
Potrivit noilor restricții impuse de guvern, sub semnătura premierului Florin Cîțu, accesul este (...)
Protest la Sibiu, față de amplasarea statuii lui Samuel von Brukenthal: „Au vândut țara asta și acum, ca să-și bată joc (...)
Protest la Sibiu, față de amplasarea statuii lui Samuel von Brukenthal: „Au vândut țara asta și acum, ca să-și bată joc de noi, l-au pus pe criminalul ăsta, aici” (...)
Aproximativ 200 de persoane au ieșit în Piața Mare din Sibiu, pentru a protesta, după ce o statuie (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY