ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Restricții de circulație în weekend, în București. Care sunt străzile și bulevardele închise
     
Restricții de circulație în weekend, în București. Care sunt străzile și bulevardele închise

Două evenimente cultural-sportive care vor avea loc în centrul Bucureștiului, sâmbătă 18 septembrie 2021 și în dimineața zilei de duminică 19 septembrie, vor perturba traficul rutier și vor devia nouă linii de autobuz, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pt Transport Public București Ilfov. Restricții de circulație pentru „iMapp Bucharest – Winners League” Astfel, pentru buna desfășurare a evenimentului „iMapp Bucharest – Winners League”, traficul rutier va fi restricționat în perioada 18.09.2021, ora 06.00 – 19.09.2021, ora 09.00 pe: Bulevardul Unirii, pe tronsonul cuprins ȋntre Piaţa Unirii și Piaţa Constituţiei, Bulevardul Libertăţii, ȋntre Calea 13 Septembrie și Bulevardul Naţiunile Unite Astfel, linia 136 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „C.E.T. Vest Militari” şi intersecţia Calea 13 Septembrie/ Bd. Libertății, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Libertății, cu întoarcere în rondul Piața Regina Maria. De asemenea, linia de noapte N121 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul ,,Zeţari’’ şi intersecţia Calea 13 Septembrie/ Str. Izvor, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Izvor, Bd. Naţiunile Unite, Splaiul Independenţei, rond Piaţa Unirii. Pentru a asigura preluarea publicului prezent la eveniment, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca în noaptea de 18/19.09.2021, liniile de autobuz 104, 117, 123, 313 și liniile de tramvai 7, 27, 32 și 47, care converg spre zonele în care va avea loc manifestarea, să funcționeze cu un program de circulaţie prelungit. Restricții de circulație pentru „The Color Run Night 2021” Tot sâmbătă, 18 septembrie 2021, va avea loc și evenimentul sportiv „The Color Run Night 2021”, astfel că, între orele 14.00 și 20.00, traficul rutier va fi restricționat pe traseul: Parcarea (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Analiza COVID-19: Numărul pacienților internați la ATI s-a dublat în două săptămâni / 91,5% din decesele înregistrate (...)
Analiza COVID-19: Numărul pacienților internați la ATI s-a dublat în două săptămâni / 91,5% din decesele înregistrate între 13 și 19 septembrie au fost la persoane nevaccinate (...)
România era la 2.520 de cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2 în data de 10 septembrie, iar două (...)
COVID-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la (...)
COVID-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la mie
O comună din Bistrița-Năsăud a ajuns la o rată uriașă de infectare cu COVID-19. Comuna Negrileşti din (...)
Speriați că stânga ar putea câștiga alegerile de duminică, milionarii germani își mută averile în (...)
Speriați că stânga ar putea câștiga alegerile de duminică, milionarii germani își mută averile în Elveția
O eventuală victorie a stângii la alegerile federale de duminică i-a speriat pe milionarii (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY