ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Consilier al lui Florin Cîțu: România ar putea avea doar 4,5 kilometri noi de autostradă. Replica lui Cătălin Drulă: Aici e foarte caragialian… / Cum avansează lucrările (VIDEO)
     
Consilier al lui Florin Cîțu: România ar putea avea doar 4,5 kilometri noi de autostradă. Replica lui Cătălin Drulă: Aici e foarte caragialian… / Cum avansează lucrările (VIDEO)

România risca să termine acest an cu doar 4,5 kilometri noi de autostradă construiţi, în zona Târgu Mureş. Declarația îi aparține lui Cristian Pistol, consilier al premierului Florin Cîțu pe infrastructură și fost director de implementare proiecte în Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Replica a venit de la Cătălin Drulă (USR PLUS), până de curând ministru al Transporturilor. „Declarațiile nu aparțin CNAIR, ci unui consilier al premierului Cîțu. Aici e foarte caragialian… Omul ăsta e consilierul lui Cîțu de 20 de zile. Ce funcție a ocupat înainte? Director de implemetare proiecte de autostrăzi al CNAIR. Deci era directorul adjunct, fix cel care se ocupa de aceste proiecte. După 20 de zile de când nu se mai ocupă de aceste proiecte, a descoperit brusc că ar fi niște probleme. Proiectele sunt OK și e multă, foare multă minciună în această declarație. Un truc politic. Ce să spui ? Că a făcut bine cel de dinainte?”, a declarat Drulă în cadrul emisiunii ”Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Cătălin Drulă, despre kilometrii de drumuri ce vor fi finalizați în curând „Autostrada Sebeș – Turda, lotul 2, sunt 29 de kilometri care se vor termina anul acesta. Cineva trebuie să fie foarte, foarte rău intenționat să se întâmple altfel. Lucrările sunt la 98%. În sfârșit se închide autostrada Sebeș – Turda. Bineînțeles, cu acest truc retoric va fi ceva de gen ”am descoperit că sunt ceva probleme cu proiectele lăsate de Drulă”, apoi, peste o lună, ”prin eforturile noii echipe – sesizați ironia – proiectele vor fi puse pe roate și greaua moștenire înlăturată”. Eu nu mă opresc în trucurile astea. Pasajul Mogoșoaia, proiect cu termen de execuție de 2 ani, conform contractului din 2017, mult la un pasaj simplu. (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Grecia: Amendă de 300 de euro pe săptămână pentru funcționarii publici care nu vor nici să se vaccineze anti-COVID-19, (...)
Grecia: Amendă de 300 de euro pe săptămână pentru funcționarii publici care nu vor nici să se vaccineze anti-COVID-19, nici să se testeze
Makis Voridis, ministrul grec de Interne, a declarat că funcționarii publici care refuză să se (...)
Cum arată chestionarul pentru vaccinare pe care trebuie să îl semneze părinții. Ministerul Educației: De vineri va fi (...)
Cum arată chestionarul pentru vaccinare pe care trebuie să îl semneze părinții. Ministerul Educației: De vineri va fi distribuit în școli
Ministerul Educației a transmis chestionarul prin care părinții își vor exprima intenția de (...)
Europarlamentarul Carles Puigdemont, lider al separatiștilor catalani, a fost arestat în Italia
Europarlamentarul Carles Puigdemont, lider al separatiștilor catalani, a fost arestat în Italia
Separatistul Carles Puigdemont, fost lider al guvernului regional catalan, a fost arestat, joi, (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY