ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Jurnalmm [15/09/2021]

 
Eveniment: absolvenții cu media 10 la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat vor fi premiați de către Inspectoratul Școlar Maramureș!
     
Eveniment: absolvenții cu media 10 la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat vor fi premiați de către Inspectoratul Școlar Maramureș!

Premierea  absolvenților cu nota 10 la Evaluarea Națională și la examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021 va avea loc miercuri, 15 septembrie 2021, în curtea Inspectoratului Școlar General al Județului Maramureș „Miercuri, 15 septembrie, ora 15:00, într-un spațiu pe care îl dorim special și inedit, în curtea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, sărbătorim, alături de absolvenții învățământului gimnazial și liceal, o reușită, o performanță. Vom premia absolvenții care au obținut media 10 la Evaluarea Națională pentru clasa a VIII- a din anul 2021 și la examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021. În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 899/19.08.2021, acești elevi vor beneficia de stimulente financiare. Vom acorda diplome de excelență și ne vom bucura de poveștile tinerilor de “10”.” ,a menționat Hendea Costin Anca Minodora, inspector școlar general.

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY