ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2021

 
 

Radio Crazy [15/09/2021]

 
Cei mai apreciați și îndrăgiți artiști români urcă pe 18 și 19 septembrie pe scena The Artist Awards de la Craiova
     
Cei mai apreciați și îndrăgiți artiști români urcă pe 18 și 19 septembrie pe scena The Artist Awards de la Craiova

Două zile pline! Cu muzică, distracție, premii și multe surprize! Pe 18 și 19 septembrie, Piața Mihai Viteazul din Craiova devine locul în care cei mai tari artiști si creatori de conținut își dau întâlnire pentru unul dintre cele mai mari evenimente muzicale: The Artist Awards. Weekendul acesta, în Craiova va răsuna muzica bună! Pe 18 septembrie, ziua în care vor fi celebrați creatorii de conținut, pe scena The Artist Awards vor urca 5GANG, Alexia, Bastien, Cezar Guna, Holy Molly, Nalani, OG Eastbul, Roxen și  Yuka. Prima zi a evenimentului va avea parte și de un invitat special: Shanguy, un proiect venit de peste hotare. Cei doi membri ai proiectului vor cânta alături de Holy Molly, single-ul recent lansat – „C’est la vie”, dar și piese precum „La Louze” sau „Desole”, single-uri ce au dominat topurile de specialitate din Polonia și Italia. A doua zi a evenimentului se anunță și ea una specială. Vom afla împreună cine sunt cei mai votați și apreciați artiști ai anului 2021 și vom cânta cu Alina Eremia, AMI, Carla’s Dreams, EMAA, florianrus, INNA, Irina Rimes, Iuliana Beregoi, Killa Fonic, Nicole Cherry, Olivia Addams, Sickotoy, The Motans, Tiny Tigers, Voltaj și wrs. Line-up-ul este completat de o apariție specială a proiectului CTC, iar weekendul va fi închis de un moment pus în scenă de Opera Romană Craiova. În plus, toți cei prezenți în piață vor avea parte de un moment supriză oferit de LIDL Romania. Premiile din cadrul evenimentului au fost acordate prin voting, în funcție de preferințele publicului. Votarea s-a desfășurat pe site-ul www.theartistawards.com în perioada 24 – 29 august, iar câștigătorii vor fi aflați în zilele de 18 și 19 septembrie. The Artist Awards 2021 este un eveniment gratuit pentru public, organizat de Big Events în parteneriat cu Opera Română Craiova și Primaria Craiova, cu sprijinul LIDL Romania și suținut (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY