ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [15/09/2021]

 
Controversatul comisar şef de poliţiei Vişenescu Petrişor Puiu a revenit la comanda Poliţiei Mihăileşti
     
Controversatul comisar şef de poliţiei Vişenescu Petrişor Puiu a revenit la comanda Poliţiei Mihăileşti

Controversatul comisar şef de poliţiei Vişenescu Petrişor Puiu a fost împuternicit începând cu data de astăzi, 15 septembrie, la comanda Postului de Poliţie Mihăileşti. Vă anunţam de fapt că acest lucru urmează să se întâmple într-un articol din data de 17 august 2021 (https://giurgiupesurse.ro/comisarul-sef-sorin-bugala-noul-sef-al-politiei-mihailesti/) Şi pentru a demonstra că, indiferent ce s-ar întâmpla, Vişenescu Petrişor beneficiază de susţinerea necondiţionată a sa, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, comisar şef de poliţiei Cătălin Georgescu l-a condus personal cu maşina pe Vişenescu la noul loc de muncă. Trebuie reamintit faptul că Vişenescu Petrişor Puiu a mai condus Postul de Poliţie Mihăileşti, fiind implicat în această perioadă în nenumărate scandaluri fapt pentru care colegii l-au poreclit:” Portocală” din IPJ Giurgiu. În anul 2018, comisarul şef Vişenescu şi Nicusor Boacă, un lider de clan din zona Clejani, apar într-o înregistrare în care plănuiau un flagrant împotriva primarului comunei Clejani: Vişenescu: Nu mi-am dat seama ce m-ai întrebat adineauri.. Boacă: Păi nu am întrebat, dar.. pe bine numai rău.. rău Vişenescu: Serios? Dacă te întâlneşti.. eu ştiu.. Boacă: Păi cum?… Vişenescu: Dar vorbim luni, când vin. Luni… i-am spus.. neinteligibil, vin singur, dar singur! Boacă: Îhâm, îhâm.. Vişenescu: Sigur vin luni, îţi spun mai multe luni când vin, dar vedem cum facem.. Boacă: Ne vedem pe la Podul Doamnei, ok? Vişenescu: Păi.. nu pot, nu pot. Te sun înainte şi vin să te i-au. Ieşi tu pe şosea undeva? Boacă: Ascultă-mă, dacă vii, nu veni după masă. Că după masă sunt făcute la… neinteligibil, Vişenescu: Cu ei? Boacă: Cu ei! Vişenescu: Tu eşti nebun? Boacă: Foarte… (râzând) Nu ţi-am spus bre că eu sunt omul dracu? Dar maţele, nu ştiu, nu ştiu de ce ai prins ură pe mine?! Vişenescu: Nu am prins frate nicio ură, ştii care (...)

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY