ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

Libertatea [15/09/2021]

 
Ministrul Câmpeanu și primarul Băluță au inaugurat festiv la începutul anului școlar o grădinița nefuncțională. ”S-a inaugurat recepția clădirii”
     
Ministrul Câmpeanu și primarul Băluță au inaugurat festiv la începutul anului școlar o grădinița nefuncțională. ”S-a inaugurat recepția clădirii”

Site-ul Buletin de București a vorbit cu Diana Niculescu, directoarea Școlii nr. 190, care recunoaște că instituția nu poate funcționa, dar spune că va fi gata în trei săptămâni. Grădinița pe care primarul sectorului 4 Daniel Băluță a inaugurat-o, cu ocazia începerii anului școlar, alături de ministrul (...)

cititi articolul complet în Libertatea


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Doctor din Brașov, atacat de urs în curtea casei sale, în toiul nopții: „Angajez vânător, ofer casă și masă până la (...)
Doctor din Brașov, atacat de urs în curtea casei sale, în toiul nopții: „Angajez vânător, ofer casă și masă până la recoltare”
Medicul Dan Grigorescu, șeful secției de Chirurgie Plastică de la Spitalul Judetean de Urgență (...)
Dorian Popa, antreprenor în imobiliare. Cu cât plănuiește să vândă casele pe care le construiește
Dorian Popa, antreprenor în imobiliare. Cu cât plănuiește să vândă casele pe care le construiește
Dorian Popa și-a construit o casă în Domnești, în apropierea Bucureștiului, iar apoi a investit bani (...)
Viața unei șoferițe de TIR mutate de 18 ani în Spania: „Toți românii ar trebui să plece doi ani din țară, ca să învețe să (...)
Viața unei șoferițe de TIR mutate de 18 ani în Spania: „Toți românii ar trebui să plece doi ani din țară, ca să învețe să se comporte, să muncească”
Adriana Mureșan, 54 de ani, locuiește de 18 ani în Spania și în ultimii doi a reușit să coaguleze (...)
[Toate articolele din: Libertatea +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY