ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Mircea Coșea, despre plafonarea prețului la gaze: Trebuie însoțită de o strategie de reglementare, altfel ne întoarcem de unde am plecat / Cum au reușit politicienii să complice și mai mult situația românilor (VIDEO)
     
Mircea Coșea, despre plafonarea prețului la gaze: Trebuie însoțită de o strategie de reglementare, altfel ne întoarcem de unde am plecat / Cum au reușit politicienii să complice și mai mult situația românilor (VIDEO)

Economistul Mircea Coșea a explicat miercuri, pentru B1 tv, ce ar însemna plafonarea prețului la gazele naturale. Acesta a subliniat că nu e atât de simplu, căci plafonarea trebuie însoțită de o strategie de reglementare a situației, astfel încât, după ridicarea măsurii, să nu se revină la ce era înainte. Coșea a mai susținut că în state precum Spania și Italia s-au găsit soluții la problema facturilor mari, căci guvernele de acolo sunt stabile, nu sunt măcinate de dispute politice, și pentru că acestea slujesc cetățenii, nu marile companii. Declarațiile vin în contextul în care premierul Florin Cîțu a declarat că Guvernul ia în calcul plafonarea prețului la gaze. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Se întâmplă acum”, moderată de Tudor Barbu pe B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Mircea Coșea, despre plafonarea prețului la gaze „Plafonarea se face la prețurile dinainte de 1 ianuarie, altfel nici nu discutăm despre plafonare. Plafonarea se face numai în aceste condiții, pe o perioadă scurtă, care poate fi negociată. Ea se negociază cu Uniunea Europeană. Ea a fost deja aprobată în Italia și Spania și mai sunt încă patru țări care negociază. Această plafonare e absolut utilă în România, e singura care poate să ne mai salveze, că celelalte metode, acele plăți care se fac la consumator, nu sunt efective, că România nu are capacitatea să inventarieze în așa puțin timp, până la începutul frigului, care sunt aceia care pot beneficia de aceste plăți. Plafonarea trebuie să se facă în condiții foarte clare. Orice plafonare se face în condițiile în care există un program guvernamental de reglementare a situației, adică se face pe o perioadă în care situația să se reglementeze. Nu ne întoarcem de unde am plecat. Deci ar trebui să existe de pe acum o strategie. Nu am (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan (...)
PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
PSD a depus la Parlament un proiect de lege care stipulează că nu pot fi propuse pentru CCR (...)
O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
Fenomentul certificatelor false pentru COVID-19 se răspândește și în Franța. O tânără de 19 ani, (...)
WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra (...)
WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
WhatsApp aduce o serie de noi modificări, menite să ajute compania să facă bani de pe urma (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY