ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [15/09/2021]

 
Revin „controalele de pandemie”! Ce au verificat polițiștii băcăuani în ultimele 24 de ore
     
Revin „controalele de pandemie”! Ce au verificat polițiștii băcăuani în ultimele 24 de ore

Polițiștii băcăuani au acționat în sistem integrat, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, împreună cu celorlalte instituţii cu atribuţii în domeniu, pe raza întregului judeţ, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19. „În cadrul acţiunilor, organele de control au verificat cu precădere respectarea măsurilor de izolare/carantinare […] Articolul Revin „controalele de pandemie”! Ce au verificat polițiștii băcăuani în ultimele 24 de ore a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY