ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
Gorj: Peste 11,6 milioane de euro pentru modernizarea și dotarea SJU Târgu Jiu
     
Gorj: Peste 11,6 milioane de euro pentru modernizarea și dotarea SJU Târgu Jiu

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu este în plin proces de reabilitare, modernizare și dotare cu aparatură modernă. Trei proiecte, cu o valoare totală de peste 57 milioane de lei (11,6 milioane de euro), sunt, în prezent, în perioada de implementare. Anvergura cea mai mare o are proiectul privind reabilitarea energetică, respectiv de 33,9 milioane de lei (aproximativ 7 milioane de euro) și vizează, printre altele, montarea de panouri fotovoltaice și pompe de căldură pentru asigurarea energiei electrice și agentului termic. O parte importantă a investițiilor în spitalul județean o reprezintă, fără îndoială, modernizarea și extinderea Unității de Primiri Urgențe, prin construcția unui corp nou de clădire cu o suprafață de peste 860 mp și reabilitarea a încă 418 mp, la subsolul actualului imobil. Proiectul privind reabilitarea energetică a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu de pe strada Tudor Vladimirescu este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 și a are prevăzut un buget de peste 33,9 milioane de lei. În urma licitației, contractul de execuție a lucrărilor a fost semnat la o valoare de 27,7 milioane de lei, TVA inclus, la aceasta adăugându-se 145.000 de lei pentru asistența tehnică și 172.550 de lei pentru diriginții de șantier. Reabilitarea energetică a clădirii este, de departe, una dintre investițiile cu cea mai mare anvergură făcute la unitatea sanitară și vizează atât anveloparea și îmbunătățirea izolației termice cât și amenajarea unui sistem mixt pentru producția de energie electrică și asigurarea agentului termic. Conform informațiilor prevăzute în proiect, vor fi montate panouri fotovoltaice pe clădire și, în completare, vor fi instalate pompe de căldură. De asemenea, sunt prevăzute lucrări de modernizare a circuitelor electrice existente precum și înlocuirea corpurilor de iluminat (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
FCU Craiova – FCSB / Adrian Mutu și Dragoș Albu promit revirimentul (VIDEO)
FCU Craiova – FCSB / Adrian Mutu și Dragoș Albu promit revirimentul (VIDEO)
Nou promovata FCU Craiova întâlnește sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FCSB. (...)
Liga 1 / FC Voluntari – CS Mioveni 4-0. Ilfovenii s-au descătușat în repriza secundă
Liga 1 / FC Voluntari – CS Mioveni 4-0. Ilfovenii s-au descătușat în repriza secundă
FC Voluntari s-a impus categoric vineri seară, scor 4-0 (0-0), pe teren propriu, în fața (...)
Încep restricțiile anti-COVID pentru mai multe localități din Dolj
Încep restricțiile anti-COVID pentru mai multe localități din Dolj
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dolj a emis o hotărâre în contextul creșterii (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY