ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

Digi24 [15/09/2021]

 
PSD va depune un proiect prin care se plafonează prețurile la energie la media ultimelor 6 luni
     
PSD va depune un proiect prin care se plafonează prețurile la energie la media ultimelor 6 luni

Social-democrații vor depune în Parlament un proiect de lege prin care preţurile la energie electrică și gaze naturale sunt plafonate pentru 6 luni la o medie a perioadei martie-septembrie 2021, pentru consumatorii casnici. Totodată, proiectul prevede că statul va suporta 50% din scumpiri pentru consumatorul final. Banii pentru compensare vor veni dintr-un fond în care se vor duce 50% din profiturile producătorilor de energie si gaze, precum și de la bugetul de stat.

cititi articolul complet în Digi24


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Franța: Criza provocată de scandalul submarinelor australiene va afecta viitorul NATO. „A fost minciună, duplicitate (...)
Franța: Criza provocată de scandalul submarinelor australiene va afecta viitorul NATO. „A fost minciună, duplicitate și dispreţ"
Şeful diplomaţiei franceze, Jean-Yves Le Drian, a vorbit sâmbătă despre „criza gravă” provocată de (...)
Povestea fotografului român care, născut fără degete la mâini și crescut la casa de copii, a cunoscut succesul peste (...)
Povestea fotografului român care, născut fără degete la mâini și crescut la casa de copii, a cunoscut succesul peste hotare
Un clujean este unul dintre cei mai apreciați fotografi români peste hotare. I-a surprins prin (...)
[Toate articolele din: Digi24 +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY