ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Primele clase din Prahova care intră în scenariul roșu, după ce au fost testați pozitiv mai mulți elevi
     
Primele clase din Prahova care intră în scenariul roșu, după ce au fost testați pozitiv mai mulți elevi

Două clase de la două licee din Prahova, una de la CN I. L. Caragiale din Ploiești și o alta de la Colegiul Nicolae Grigorescu din Câmpina, au intrat în scenariul roșu, transmite ziarulincomod.ro. Prahova: Primele clase care intră în scenariul roșu, după ce au fost testați pozitiv mai mulți elevi La liceul Caragiale din Ploiești este vorba despre o clasă a X-a din care șase elevi sunt vaccinați. Aceștia vor continua cursurile cu prezență fizică, în timp ce restul vor trece la sistemul de predare online. La unitatea de învățământ din Câmpina este vorba despre o clasă a IX-a. Acolo doi elevi prezentau simptome și au fost testați pozitiv pentru SARS-CoV-2. La cel mai recent bilanț, autoritățile au raporat peste 4.000 de cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2 la nivel național. Dintre acestea, 105 au fost înregistrate la Prahova, județ aflat la o incidență de 0,88. Același bilanț arată că în unitățile sanitare de profil din țară sunt internate 5.868 de pacienți cu COVID-19, dintre care 696 sunt la Terapie Intensivă. Din totalul pacienților internați, 167 sunt minori, iar 9 se află la ATI.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Delia i-a învrăjbit pe juraţii de la X Factor, sezonul 10, la Antena 1! A vorbit despre salariile Loredanei Groza, al (...)
Delia i-a învrăjbit pe juraţii de la X Factor, sezonul 10, la Antena 1! A vorbit despre salariile Loredanei Groza, al lui Florin Ristei şi al lui Ştefan Bănică (...)
Delia este considerată una dintre cele mai bogate artiste din showbiz-ul românesc. Şi, probabil, (...)
Google a oferit Comisiei Europene o propunere de compromis pentru închiderea unei investigaţii antitrust care s-ar (...)
Google a oferit Comisiei Europene o propunere de compromis pentru închiderea unei investigaţii antitrust care s-ar putea termina cu o amendă uriașă
Google, parte a grupului Alphabet, vrea să ajungă la un acord cu Comisia Europeană în investigaţia (...)
Regulile de călătorie Covid din Marea Britanie au provocat indignare: „Nu am nicio explicație pentru asta, dar este (...)
Regulile de călătorie Covid din Marea Britanie au provocat indignare: „Nu am nicio explicație pentru asta, dar este foarte, foarte, foarte nedrept”
Noile reguli de călătorie Covid impuse de Marea Britanie și refuzul de a recunoaște vaccinurile (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY