ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Ce se întâmplă în apartamentul în care ar fi murit Elodia Ghinescu. Vecinii, în culmea disperării
     
Ce se întâmplă în apartamentul în care ar fi murit Elodia Ghinescu. Vecinii, în culmea disperării

Vecinii Elodiei Ghinescu sunt în culmea disperării. Oamenilor nu le vine să creadă ce s-a ales de apartamentul în care Elodia a locuit cu Cioacă și în care și-ar fi găsit sfârșitul. Locuința în care ar fi murit Elodia Ghinescu, în urmă cu 14 ani, este nelocuită chiar și în zilele noastre. Nu s-au găsit chiriași sau cumpărători pentru apartament și nimeni nu își dorește să se mute acolo. Ce s-a ales de apartamentul Elodiei Ghinescu Apartamentul din strada Iuliu Maniu din Brașov a rămas nelocuit mai bine de un deceniu. Nimeni nu își dorește să se mute în imobil, având în vedere cele petrecute. Mai mult decât atât, fiind nelocuit și neîngrijit, s-au strâns datorii imense la întreținere, notează Playtech.ro. Mai mult decât atât, Cioacă s-a gândit, în 2014, să lase cheia unei persoane care să mai vină din când în când. Amicul lui Cioacă este proprietar al unei agenții imobiliare și ar fi convenit ca acesta să încerce să închirieze apartamentul, înainte ca Cioacă să fie încarcerat. Totuși, nimeni nu dorește să închirieze apartamentul Elodiei și să se mute în el. În cei 14 ani, nimeni nu dorit să închirieze locuința, deși Cioacă a lăsat o împuternicire pentru închiriere, înainte de a pleca la închisoare. Vecinii Elodiei Ghinescu, în pragul disperării Datoriile care s-au strâns la întreținere sunt uriașe, iar vecinii sunt extrem de nemulțumiți din acest motiv. Vecinii se plâng că nu au pe cine să pună plată în locuință, deși există o persoană care are cheile apartamentului. În lipsa proprietarului, imobilul nu poate fi înstrăinat așa că nici nu poate fi vândut. Aceștia l-au chemat în instanță pe împuternicitul lui Cioacă, reprezentantul agenției imobiliare. Vecinii nu doresc decât plata datoriilor de la întreținere. Fiind condamnat la 16 ani de închisoare cu executare, Cioacă nu le poate plăti vecinilor despăgubirile de la întreținere, iar el trebuie să achite (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Dezastru la Dinamo. „Câinii”, umiliți cu 5-0 de CS U Craiova
Dezastru la Dinamo. „Câinii”, umiliți cu 5-0 de CS U Craiova
CS U Craiova a găsit victima perfectă. Luni, 27 septembrie, oltenii i-au învins cu 5-0 pe cei de (...)
Nicuşor Dan: Nu există un singur indicator unde Bucureştiul să fie mai rău decât în administraţia Gabrielei Firea / Noua (...)
Nicuşor Dan: Nu există un singur indicator unde Bucureştiul să fie mai rău decât în administraţia Gabrielei Firea / Noua Comisie de Urbanism, alcătuită din profesionişti, oameni care nu au făcut porcării (...)
Nicuşor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat luni, pentru B1 TV, că nu există nici (...)
ANCOM: Tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de rețea, în consultare publică
ANCOM: Tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de rețea, în consultare publică
ANCOM anunță că tarifele orientative pentru accesul la stâlpii operatorilor de reţea ar putea varia (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY