ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Florin Cîțu, reacție la solicitarea transmisă de Anca Dragu la CCR: „Eu cred că vrea să scoată USR de la guvernare, pentru că asta cere de fapt. Este un demers ilar cel puțin, dar succes!” (VIDEO)
     
Florin Cîțu, reacție la solicitarea transmisă de Anca Dragu la CCR: „Eu cred că vrea să scoată USR de la guvernare, pentru că asta cere de fapt. Este un demers ilar cel puțin, dar succes!” (VIDEO)

Florin Cîțu a ironizat demersul făcut de Anca Dragu care a transmis o solicitare la CCR prin care a cerut obligarea premierului să numească miniștri plini în locurile lăsate libere prin demisiile USR PLUS și să vină în Parlament pentru a cere un nou vot de încredere. „Eu cred că doamna președintă a Senatului vrea să scoată USR de la guvernare, pentru că asta cere de fapt”, a fost reacția premierului, miercuri, la Palatul Victoria. Cum a reacționat Florin Cîțu la solicitarea transmisă de Anca Dragu la CCR Întrebat cum comentează demersul făcut de președinta Senatului, premierul a răspuns: „Eu cred că doamna președintă a Senatului vrea să scoată USR de la guvernare, pentru că asta cere de fapt. Constituția este foarte clară și înțeleg că doamna spune că trebuie să vin cu numiri de noi miniștri. Dacă se schimbă configurația Guvernului, nu pot să fie miniștri de la USR PLUS, deci doamna ministru ne spune să scot USR de la guvernare. Este un demers ilar cel puțin, dar succes!”. Replica liberalului vine în contextul în care senatoarea USR PLUS anunța, miercuri dimineață, că a transmis un al doilea document către CCR. „Este o cerere de soluționare a conflictului juridic de natură constituțională dintre Guvernul României și prim-ministrul României, pe de o parte, și Parlamentul României, pe de altă parte. Aici solicit instanței de contencios constituțional să constate existența unui conflict juridic de natură constituțională între Guvernul României și primul-ministru, pe de o parte, și Parlamentul României, pe de altă parte, născut din încălcarea dispozițiilor constituționale referitoare la obligativitatea obținerii acordului Parlamentului în cazul remanierii guvernamentale efectuate după schimbarea compoziției politice a Guvernului. De asemenea, cer obligarea primului-ministru la a formula propuneri de miniștri și a le înainta Parlamentului în (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Klaus Iohannis a testat noul model Dacia Duster: „Experienţa a fost pe măsura aşteptărilor” (VIDEO)
Klaus Iohannis a testat noul model Dacia Duster: „Experienţa a fost pe măsura aşteptărilor” (VIDEO)
Klaus Iohannis a testat, sâmbătă, noul model Dacia Duster, varianta facelift produsă la Mioveni, (...)
Google se pregătește să ofere acces la canale de televiziune prin propria platformă de smart (...)
Google se pregătește să ofere acces la canale de televiziune prin propria platformă de smart TV
Canalele tv ar putea fi disponibile gratuit, dar cu reclame pe Google TV, platformă care stă la (...)
INSP: Peste 95% dintre decesele asociate COVID-19 din săptămâna 6 – 12 septembrie au fost în cazul persoanelor (...)
INSP: Peste 95% dintre decesele asociate COVID-19 din săptămâna 6 – 12 septembrie au fost în cazul persoanelor nevaccinate, iar 3% la persoane vaccinate cu schema (...)
Peste 95% dintre decesele asociate COVID-19 din săptămâna 6 – 12 septembrie au fost în cazul (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY