ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Pavel Popescu: E datoria mea să vă dezmint un fake news mizerabil adus în spațiul public de Ionel Dancă. Nu l-am îmbrâncit vreodată pe Ludovic Orban, pe care l-am respectat ca om și ca politician
     
Pavel Popescu: E datoria mea să vă dezmint un fake news mizerabil adus în spațiul public de Ionel Dancă. Nu l-am îmbrâncit vreodată pe Ludovic Orban, pe care l-am respectat ca om și ca politician

Deputatul PNL Pavel Popescu a dezmințit afirmațiile făcute de Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al liberalilor, care îl acuzase că l-a bruscat pe Ludovic Orban, președintele partidului, pe treptele din Modrogan. „Nu am îmbrâncit în viața mea pe cineva”, spune președintele PNL Sector 4. Pavel Popescu dezminte acuzațiile lui Ionel Dancă: „Nu l-am îmbrâncit vreodată pe Ludovic Orban” „Mă întristează enorm faptul că în această arenă politică murdară în care trăim, oricine poate spune orice despre oricine. Diferența între cei care o fac și cei care nu o fac constă în caracter și frica de Dumnezeu. Drept urmare, este de datoria mea să vă dezmint un FAKE NEWS mizerabil adus în spațiul public chiar de colegul meu de partid Ionel Dancă, plătit în toți acești ani din bani publici tocmai pentru a conduce comunicarea partidului. Nu l-am îmbrâncit vreodată pe Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal pe care l-am respectat ca om și ca politician. Nu am îmbrâncit în viața mea pe cineva”, a scris Pavel Popescu, miercuri, pe Facebook. Liberalul a avertizat cu acțiuni în instanță de acum încolo. „Mi-aș dori din suflet ca mulți dintre colegii care astăzi fac țăndări imaginea PNL să își regăsească măcar în ultimele 10 zile de campanie internă minimul de caracter pentru a opri această nebunie a declarațiilor de acest gen. Pentru că nu am ezitat niciodată să spun direct ceea ce cred, în toată această competiție internă din ultimele luni imaginea mea în spațiul public a fost călcată în picioare de mașinăria finanțată de găștile celor care știu că mai presus de interesele lor meschine, pentru mine, stă interesul pentru România. Îi atenționez pe toți cei care promovează în spațiul public aceste mizerii, că de astăzi, ne vedem în instanță”, a adăugat Pavel (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și (...)
Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
Președintele Klaus Iohannis este prezent la News York, acolo unde miercuri a avut o întrevedere (...)
Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat (...)
Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia (...)
Ludovic Orban s-a arătat convins că președintele Klaus Iohannis „nu manifestă public niciun fel de (...)
Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie (...)
Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (...)
Premoerul Florin Cîțu, prezent în platoul B1 TV, a fost întrebat când urmează să se încheie (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY