ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Radu Țincu: Cele 840 de paturi ATI destinate acum pacienților Covid-19 vor fi epuizate cel mai probabil în această săptămână. Pacienții cu alte boli vor avea acces din ce în ce mai greu la serviciile de sănătate publică (VIDEO)
     
Radu Țincu: Cele 840 de paturi ATI destinate acum pacienților COVID-19 vor fi epuizate cel mai probabil în această săptămână. Pacienții cu alte boli vor avea acces din ce în ce mai greu la serviciile de sănătate publică (VIDEO)

Este clar că avem o accelerare a pandemiei, iar această accelerare este generată în primul rând de varianta virală Delta, a explicat Radu Țincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, la Știrile B1 tv cu Andreea Moraru, unde s-a arătat de părere că pacienții cu alte boli sau cu boli cronice vor avea acces din ce în ce mai greu la serviciile de sănătate publică pentru că sistemul sanitar va fi blocat de pacienții COVID-19. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Radu Țincu, pe B1 tv, despre evoluția pandemiei și presiunea resimțită de secțiile ATI din țară „Este clar că avem o accelerare a pandemiei și această accelerare este generată în primul rând de varianta virală Delta, care este mai transmisibilă și acest lucru face ca într-un interval mai scurt de timp să avem un număr mai mare de persoane contaminate. Pe de altă parte, anul trecut surveneau aceste date după anumite restricții care în această vară nu au mai fost, și atunci lipsa respectării unor măsuri sanitare a favorizat și ea transmiterea virusului. Ne îndreptăm în perioada următoare, din păcate, într-o creștere a numărului de cazuri, și acest lucru va fi pentru o perioadă de timp, și din păcate vom asista în continuare la o accelerare a numărului de pacienți internați în secțiile de Terapie Intensivă, lucru care ne îngrijorează foarte mult pentru că acești pacienți vor genera mortalitate și, în al doilea rând, vor pune presiune pe sistemul de terapie intensivă, fapt care va conduce inevitabil la transformarea altor paturi din sistemul național de terapie intensivă în paturi destinate pacienților Covid”, a declarat medicul. Întrebat ce crede că se va întâmpla luna viitoare, având în vedere experiențele anului trecut și faptul că la bilanțul de miercuri România a sărit de 4.000 de cazuri pe zi, Radu Țincu a explicat: (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Virgil Popescu, despre creșterea prețurilor la gaze: Cred că se va calma. Cred în continuare că e un joc făcut de Rusia (...)
Virgil Popescu, despre creșterea prețurilor la gaze: Cred că se va calma. Cred în continuare că e un joc făcut de Rusia pentru a operaționaliza mai repede Nord Stream 2. Nu cred că se va ajunge la o (...)
Virgil Popescu, ministrul Energiei, s-a arătat de părere că majorarea prețurilor la gaze naturale a (...)
Momente pasionale între George Burcea și Viviana Sposub. Vedeta a purtat rochie de mireasă și totul s-a întâmplat (...)
Momente pasionale între George Burcea și Viviana Sposub. Vedeta a purtat rochie de mireasă și totul s-a întâmplat într-un platou TV (VIDEO)
Deși s-a zvonit că s-ar fi despărțit, Goerge Burcea și Viviana Sposub sunt mai îndrăgostiți ca (...)
Se redeschid patru centre de vaccinare din judeţul Alba. În alte şase, revenire la program de 12 (...)
Se redeschid patru centre de vaccinare din judeţul Alba. În alte şase, revenire la program de 12 ore
Patru centre de vaccinare din judeţul Alba suspendate temporar îşi reiau activitatea începând de (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY