ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

Business Magazin [15/09/2021]

 
Irineu Darău: Alegerile interne USRPLUS sunt viciate
     
Irineu Darău: Alegerile interne USRPLUS sunt viciate

Alegerile interne USRPLUS sunt viciate, din incompetenţă sau din lipsa voinţei de a asigura un tratament echitabil tuturor candidaţilor şi de a gestiona corect masa alegătorilor din partid, spune senatorul de Braşov Irineu Darău.

cititi articolul complet în Business Magazin


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Vânzări cu 50% mai mari pentru grupul Lego în primul semestru din acest an. Ce noutăţi anunţă compania la nivel (...)
Vânzări cu 50% mai mari pentru grupul Lego în primul semestru din acest an. Ce noutăţi anunţă compania la nivel internaţional
Liviu Drăgan, DRUID: Majorarea salariului minim şi eliminarea taxelor pe o perioadă de timp sunt soluţii pentru a (...)
Liviu Drăgan, DRUID: Majorarea salariului minim şi eliminarea taxelor pe o perioadă de timp sunt soluţii pentru a readuce în ţară oamenii plecaţi la muncă în (...)
IA UN LOC. Omul de oţel: Povestea lui Daniel Rădulescu, sculptorul român care aduce metalul la viaţă. „Ceea ce fac eu (...)
IA UN LOC. Omul de oţel: Povestea lui Daniel Rădulescu, sculptorul român care aduce metalul la viaţă. „Ceea ce fac eu ştiu că mă ucide încet. Dar m-ar ucide mai mult să nu o (...)
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY