ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

Ziua de Vest [15/09/2021]

 
Radu Țoancă, consilier local PSD, îi cere primarului Dominic Fritz să sesizeze DNA-ul și pentru o faptă săvârșită de „colega useristă de la Horticultura”
     
Radu Țoancă, consilier local PSD, îi cere primarului Dominic Fritz să sesizeze DNA-ul și pentru o faptă săvârșită de „colega useristă de la Horticultura”

Miercuri, 15 septembrie, la o zi după ce consilierii locali din Timișoara au fost chemați în adunarea generală a acționarilor (AGA) Horticultura, Radu Țoancă, PSD, sesizează faptul că președinta Consiliului de Administrație al societății, Anca Megan, a comisă o faptă ilegală, semnând un contract în locul (...)

cititi articolul complet în Ziua de Vest


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziua de Vest +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY