ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
Numai mâine nu-i poimâine! CCA a anunţat când se implementează sistemul VAR în Liga 1 (VIDEO)
     
Numai mâine nu-i poimâine! CCA a anunţat când se implementează sistemul VAR în Liga 1 (VIDEO)

Furnizorul de tehnologie pentru asistență video (VAR) în fotbalul românesc a livrat zilele trecute simulatoarele pentru pregătirea arbitrilor. Acestea au fost instalate la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA). Toate detaliile au fost puse la punct pentru startul pregătirii practice a arbitrilor pentru introducerea sistemului VAR în competițiile Liga 1 și Cupa României. Acest prim pas important a fost posibil după ce Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) au ajuns în luna martie a acestui an la un acord pentru implementarea arbitrajul video (VAR) în Liga 1. De atunci, termenul privind folosirea VAR în România a fost mutat din diverse motive. Sistemul VAR va fi introdus în Liga 1 începând cu sezonul 2022-2023 Preşedintele CCA, Kyros Vassaras, afirma în luna mai 2021 că se fac eforturi ca implementarea sistemului VAR să aibă loc începând cu play-off-ul Ligii 1 al acestei ediţii de campionat, adică din luna aprilie 2022, dar previziunile sale nu s-au adeverit. Marele anunţ în privinţa sistemului VAR l-a făcut, astăzi, vicepreşedintele CCA, Alexandru Deaconu: pregătirea arbitrilor pentru implementarea VAR va dura 10 luni din acest moment. Altfel spus, se va încheia în luna iulie a anului viitor, ceea ce înseamnă că arbitrajul video va fi introdus în Liga 1 începând cu ediţia 2022-2023. „Suntem în faza de pregătire offline a proiectului VAR. Săptămâna trecută am primit toate echipamentele şi începând din această săptămână am dat drumul pregătire arbitrilor. Aşa cum am spus, noi avem nevoie de 10 luni pentru pregătirea arbitrilor. Iar această pregătire este făcută în serie, nu poate fi făcută în paralel. Adică trebuie să încheiem primul pas pentru a trece la al doilea. Mai mult, FIFA monitorizează atent acest proces şi pentru a putea trece la următorul pas e nevoie de validare şi de aprobare din (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Fetiţă de 13 ani, găsită moartă într-o râpă adâncă dintr-o pădure
Fetiţă de 13 ani, găsită moartă într-o râpă adâncă dintr-o pădure
O fetiţă de 13 ani a fost găsită moartă, duminică, într-o râpă adâncă dintr-o pădure aflată pe raza (...)
Doar 10 paturi ATI mai sunt libere în toată țara pentru bolnavii de COVID-19
Doar 10 paturi ATI mai sunt libere în toată țara pentru bolnavii de COVID-19
10 paturi ATI pentru pacienţii bolnavi de COVID-19 sunt libere la nivel naţional. În Bucureşti nu (...)
„U“ Craiova – Dinamo / Laurenţiu Reghecampf: „Ne interesează doar victoria“ (VIDEO)
„U“ Craiova – Dinamo / Laurenţiu Reghecampf: „Ne interesează doar victoria“ (VIDEO)
Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a prefaţat astăzi, în cadrul (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY