ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
SCM Craiova, medaliată de şase ori la Campionatul Naţional de Box
     
SCM Craiova, medaliată de şase ori la Campionatul Naţional de Box

SCM Craiova se poate lăuda începând din această săptămână cu şase medalii la Campionatul Naţional de Box, una mai strălucitoare ca alta. Eugenia Anghel şi Silvia Meltzer au obţinut medaliile de aur la categoriile 48 senioare, respectiv 44 kg cadete, în timp ce argintul a fost câştigat de Angelica Broncea şi Elena Pantelică, la 60 kg senioare şi 75 kg tineret. Medaliile de bronz le-au obţinut Carla Broncea (54 kg cadete) şi Mădălina Nicula (50 kg senioare). Rezultate peste aşteptări Dora Mustăţea, unul dintre antrenorii fetelor de la SCM, s-a declarat mulţumită de rezultatele obţinute de sportive la Campionatul Naţional şi a vorbit puţin despre obiectivele de la Mondial. „Am avut parte de un Campionat Naţional de excepţie. Rezultatele au fost puţin peste aşteptările noastre, dar munca se pare că ne este răsplătită. Am venit cu şase medalii din şase posibile, două de aur, două de argint şi două de bronz. Eugenia Anghel şi-a demonstrat încă o dată valoarea, iar acum este pregătită să participe la Campionatul Mondial, din octombrie. Urmează câteva turnee de pregătire cu lotul naţional, turnee internaţionale, iar apoi va merge la Mondial. Ne-am dori ca Eugenia să obţină un loc trei, dar avem ca obiectiv locul al cincilea. A doua medalie de aur a fost câştigată de Silvia Meltzer, la cadete. Este o sportivă excelentă, de viitor, de perspectivă, de la care avem aşteptări şi ne dorim să îi calce pe urme Eugeniei. Din păcate, Elena Pantelică şi Angelica Broncea s-au oprit în finală şi au luat medaliile de argint, în timp ce Carla Broncea şi Mădălina Nicula au adus medaliile de bronz“, a spus Dora Mustăţea, pentru GdS. Dora a mărturisit că fetele sale se inspiră de la Claudia Nechita, pugilista care a reprezentat România la Olimpiada de la Tokyo. „Acesta a fost şi an Olimpic, am avut şi reprezentant acolo, pe Claudia Nechita, care a câştigat şi (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Tot mai mulți elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Tot mai mulți elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că astăzi au fost înregistrate alte 326 de cazuri noi de coronavirus, la (...)
România, în optimi la Mondialul de volei U18! Victorie decisivă cu Thailanda
România, în optimi la Mondialul de volei U18! Victorie decisivă cu Thailanda
Selecţionata României şi-a asigurat locul al doilea în Grupa C la Campionatul Mondial de volei (...)
Cârcea a atins incidenţa de 6 la mie. Urmează noi restricţii
Cârcea a atins incidenţa de 6 la mie. Urmează noi restricţii
Localitatea Cârcea a depăşit vineri, 24 septembrie, pragul de incidenţă de 6 infectări Covid la mia (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY