ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
Alexandru Rafila: Este îngrijorătoare creșterea accelerată a numărului de infectări
     
Alexandru Rafila: Este îngrijorătoare creșterea accelerată a numărului de infectări

Profesorul Alexandru Rafila a declarat, miercuri, că este îngrijorătoare creșterea accelerată a numărului de infectări, context în care se află România de zece săptămâni, potrivit Digi 24. Alexandru Rafila a subliniat că acesta este efectul unei „campanii ratate de imunizare” și a „diverselor activități”. În acest context, poate fi pusă în pericol funcționarea normală a școlilor, a adăugat Rafila. „Suntem în a zecea săptămână de creștere consecutivă a numărului de infectări. Este îngrijorător. Am avut săptămână după săptămână număr tot mai mare de cazuri Am avut săptămână după săptămână număr tot mai mare de cazuri. La începutul lui august, varianta cea mai pesimistă anunța 1.500 de cazuri pe zi la jumătatea lui septembrie. Suntem la jumătatea lui septembrie și avem de fapt 4.000 de cazuri. Diversele activități și interacțiuni au influențat această transmitere. Mă preocupă ca această creștere poate să pună în pericol funcționarea normală a școlilor. Trebuie să ne gândim foarte serios ce ne dorim. Eu vreau ca școlile să își desfășoare activitatea normal”, a spus Rafila. „E o ratare a campaniei de imunizare“ El a subliniat ca acesta este efectul „unor relaxări și a unei lipse de inițiativă a Guvernului după o campanie proastă de imunizare”: „E o ratare a campaniei de imunizare, acest mix de eșec dublat de lipsa oricăror măsuri de sănătate publică a dus la această situație de acum”. 4.004 de cazuri noi de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore, după efectuarea a 44.608 de teste – 19.673 teste RT-PCR și 24.935 teste rapide antigen. Astfel, rata de pozitivare este de 8,97%, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică. Au fost raportate 83 de decese, dintre care două sunt anterioare zilei de (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Antrenor nou chiar de ziua ei! Simona Halep şi Adrian Marcu sunt cunoştinţe mai vechi
Antrenor nou chiar de ziua ei! Simona Halep şi Adrian Marcu sunt cunoştinţe mai vechi
Simona Halep a anunțat numele noului ei antrenor, chiar de ziua ei de naștere. După despărțirea de (...)
Pieton accidentat mortal pe DN 25
Pieton accidentat mortal pe DN 25
O femeie de 47 ani, din judeţul Galaţi, a fost lovită de o autoutilitară în timp ce deplasa pe (...)
Municipiul Deva a intrat în scenariul roşu
Municipiul Deva a intrat în scenariul roşu
Municipiul Deva a intrat luni în scenariul roşu, după ce incidenţa cazurilor de îmbolnăviri de (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY