ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2021

 
 

Ziarul Clujean [15/09/2021]

 
Un muncitor care lucra la renovarea unei biserici a căzut de pe schelă
     
Un muncitor care lucra la renovarea unei biserici a căzut de pe schelă

Miercuri, în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Turda a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Basarabiei, o persoană ar fi căzut de la înălțime. Este vorba despre un muncitor care lucra la renovarea Bisericii reformate. Verificările preliminare au condus la stabilirea identității persoanei, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, care, în timpul desfășurării unor lucrări de renovare a clădirii, ar fi căzut de pe schela pe care se afla, de la o înălțime de aproximativ 9 metri. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbat la unitatea medicală pentru a-i fi acordate îngrijirile de specialitate. În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul. Citește și … Bărbatul căzut de pe schela bisericii a decedat Post-ul Un muncitor care lucra la renovarea unei biserici a căzut de pe schelă apare prima dată în Ziarul Clujean.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY