ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 septembrie 2021

 
 

Observator [15/09/2021]

 
Bilanț Coronavirus în România, 15 septembrie. Peste 4.000 de cazuri noi Covid-19, în ultimele 24 de ore
     
Bilanț coronavirus în România, 15 septembrie. Peste 4.000 de cazuri noi Covid-19, în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat pentru miercuri, 15 septembrie 2021, că au fost înregistrate 4.004 de cazuri noi cu coronavirus în ultimele 24 de ore, din 19.673 de teste RT-PCR (9.372 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 10.301 la cerere) și 24.935 teste rapide antigenice. (...)

cititi articolul complet în Observator


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Orban: Demisia este dată, nu mai există cale de întoarcere. Temeri că şefia Camerei Deputaţilor ar putea ajunge la (...)
Orban: "Demisia este dată, nu mai există cale de întoarcere". Temeri că şefia Camerei Deputaţilor ar putea ajunge la social-democraţi."Eu nu fac cadouri PSD"
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, anunţă că luni dimineaţă va depune demisia „în (...)
Momentul teribil în care doi cai țâșnesc în mijlocul unui drum național din Teleorman. Unul dintre ei lovește în plin (...)
Momentul teribil în care doi cai țâșnesc în mijlocul unui drum național din Teleorman. Unul dintre ei lovește în plin mașina unei familii
Accident înfiorător, azi dimineață, în Teleorman. Camerele de supraveghere au filmat momentul în (...)
O mamă a murit în braţele fiului său, după ce s-a prăbuşit brusc în casă. Femeia aştepta de 2 ore la telefon pentru o (...)
O mamă a murit în braţele fiului său, după ce s-a prăbuşit brusc în casă. Femeia aştepta de 2 ore la telefon pentru o programare la medic, în Anglia
Durere de neînchipuit pentru o întreagă familie, după ce o mamă a doi copii a murit tragic în (...)
[Toate articolele din: Observator +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY