ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

Gândul [15/09/2021]

 
Directorul ANPC, bilanț la final de sezon pe Litoral. „Costuri nejustificate, personal nepregătit, extenuat și irascibil, dughenizare”
     
Directorul ANPC, bilanț la final de sezon pe Litoral. „Costuri nejustificate, personal nepregătit, extenuat și irascibil, dughenizare”

Peste 1.250 de acțiuni de control s-au desfășurat în această vară pe Litoral și în Delta Dunării, iar valoarea sancțiunilor aplicate s-a ridicat la aproape 3 milioane de lei, spune Paul Anghel, directorul general al […]

cititi articolul complet în Gândul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY