ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Ludovic Orban: N-are nicio legătură moțiunea de cenzură cu inițierea unui pseduo-conflict juridic de natură constituțională. O majoritate din BPR încalcă principiul constituțional privind statul de drept (VIDEO)
     
Ludovic Orban: N-are nicio legătură moțiunea de cenzură cu inițierea unui pseduo-conflict juridic de natură constituțională. O majoritate din BPR încalcă principiul constituțional privind statul de drept (VIDEO)

Ludovic Orban, președintele PNL, a acuzat majoritatea din Birourile permanente reunite că încalcă principiul constituțional al statului de drept pentru că „blochează procedurile cu privire la moțiunea de cenzură, proceduri constituționale și regulamentare”. Președintele Camerei Deputaților spune că, în opinia sa și a juriștilor pe care i-a consultat, nu există un conflict juridic de natură constituțională între Guvern și Parlament. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Ce a spus Ludovic Orban despre moțiunea de cenzură și despre sesizarea depusă de Guvern la CCR „Practic, recunoaște, ba chiar emite un punct de vedere mai grav Parlamentul decât motivarea conflictului juridic de natură constituțională, asta e prima premieră. A doua premieră e că una dintre Camere dă copy paste după cealaltă dintre Camere. De asemenea, avem a treia premieră, în care președinții celor două Camere emit un punct de vedere diferit de punctul de vedere care este adoptat în reuniunea BPR-urilor. Culmea e, și asta chiar e trist, faptul că cei care au blocat BPR-urile sunt cei care au susținut punctul de vedere în Birorurile permanente, atât la Senat, cât și la Cameră, că există un conflict juridic de natură constituțională între Guvern și Parlament. Oricum asta n-are nicio legătură cu ceea ce face o majoritate din Birourile permanente reunite, și anume încalcă Constituția și încalcă principiul constituțional privind statul de drept pentru că nu derulează, blochează procedurile cu privire la moțiunea de cenzură, proceduri constituționale și regulamentare. De altfel, v-am și prezentat că au fost două decizii ale Curții Constituționale în acest sens, care au spus foarte limpede”, a declarat Ludovic Orban. Președintele Camerei Deputaților spune că „n-are nicio legătură procedura moțiunii de cenzură cu (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost (...)
Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan (...)
Mariana Ioniță a fost schimbată de la șefia CNAIR cu Cristian Pistol, consilier al premierului (...)
Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun (...)
Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
În București nu mai este niciun pat liber la secțiile de terapie intensivă Covid. În spitalele din (...)
5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, (...)
5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de (...)
La nivel național au fost depistate 5.655 de cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2, iar 2.559 (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY