ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Intervenție de urgență la iUmor. Medicii l-au tratat pe Mihai Bendeac în platou, după ce i s-a făcut rău (VIDEO)
     
Intervenție de urgență la iUmor. Medicii l-au tratat pe Mihai Bendeac în platou, după ce i s-a făcut rău (VIDEO)

În cursul zilei de marți, Mihai Bendeac a avut nevoie de îngrjiri medicale, chiar în platoul iUmor. Actorul a fost consultat de medicii, iar imaginile au fost filmate și distribuite de Delia, pe TikTok. Un filmuleț în care Mihai Bendeac primește îngrijiri medicale, în platoul iUmor, a fost distribuit de Delia. În imagini se vede cum medicii îl tratează pe Mihai Bendeac și îi iau tensiunea, iar actorul privește extrem de serios întreaga situație. Mihai Bendeac, tratat de medici în platoul iUmor după ce i s-a făcut rău Actorul Mihai Bendeac a avut nevoie de îngrijiri medicale, chiar în platoul iUmor. În vârstă de 39 de ani, Mihai Bendeac a fost consultat de medici și i s-a luat tensiunea, iar scenele au fost filmate și distribuite de Delia pe TikTok. Pentru moment, nu sunt cunoscute motivele ce au condus la starea de rău a actorului, dar nici ce diagnostic i-au pus medicii care l-au consultat. @delia♬ original sound – Delia Mihai Bendeac, o luptă permanentă cu depresia Actorul nu s-a rușinat niciodată să recunoască și să admită că s-a confruntat cu depresia. El a declarat, în mai multe rânduri, că a trecut pragul psihologilor și psihiatrilor, dar că nu a reușit întotdeauna să depășească momentele din viața sa. „Nu, n-am reușit s-o înving, își arată colții destul de des, aș spune, dar cred că am învățat să trăiesc cu ea. Am învățat să nu mă mai sperii atât de tare atunci când apar episoadele de genul ăsta, dar nu pot să spun c-am trecut peste. Cumva, fiecare om trebuie să se lupte singur cu depresia lui, să-și caute răspunsul pe diferite căi, în diferite luări de cuvânt, în diferite interviuri ale altora care au trecut prin treaba asta, dar cred că rezolvarea propriei depresii nu stă decât în soarta fiecăruia dintre cei care se lovesc de așa ceva”, povestea Mihai Bendeac pentru Viva. Descoperă și cine au fost cele mai importante femei din (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică
Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, despre trecerea din (...)
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și (...)
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și calitatea vieții
Cum putem amâna sau combate afectarea musculară, crește forța și masa musculară pentru a ne păstra (...)
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat a intrat în vigoare. Care sunt principalele (...)
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat a intrat în vigoare. Care sunt principalele modificări
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat adoptată joi de  Comitetul Naţional pentru (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY