ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Ludovic Orban: Votul pe moțiune nu trebuie dat în funcție de Congresul PNL, ci de termenele prevăzute de Constituție și regulamente / Fiecare zi de criză politică produce efecte extrem de negative asupra României (VIDEO)
     
Ludovic Orban: Votul pe moțiune nu trebuie dat în funcție de Congresul PNL, ci de termenele prevăzute de Constituție și regulamente / Fiecare zi de criză politică produce efecte extrem de negative asupra României (VIDEO)

Actuala criză politică trebuie soluționată cât mai repede pentru că produce efecte extrem de negative asupra României, a declarat Ludovic Orban, președintele PNL, care s-a arătat de părere că nu există un conflict juridic de natură constituțională Guvern-Parlament și care a spus că votul pe moțiunea de cenzură nu trebuie dat în funcție de Congresul liberalilor, ci în funcție de termenele prevăzute de Constituție și de regulamentul ședințelor comune. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Fiecare zi de criză politică produce efecte extrem de negative asupra României, spune Ludovic Orban (PNL) Întrebat miercuri la Parlament dacă se poate da un vot pe moțiune înainte de Congresul PNL, Ludovic Orban a răspuns: „Votul nu trebuie dat în funcție de congres. Votul trebuie dat în funcție de termenele care sunt prevăzute în Constituție și în regulamentul ședințelor comune, iar aici termenul este prevăzut și în Constituție, și în regulamentul ședințelor comune. Moțiunea se dezbate după trei zile de la citire – și aici din cauza faptului că au vrut unii să amâne la calendele grecești dezbaterea și votul la moțiunea de cenzură a existat o decizie a Curții Constituționale care a impus celeritate în stabilirea datei, adică la o dată cât mai apropiată de data de trei zile, și nu a permis, v-am zis, procrastinarea, adică o amânare nejustificată. Există o decizie clară a Curții Constituționale conform căreia, după citire, moțiunea de cenzură trebuie dezbătută și votată într-un termen rapid după trei zile”. „Mie mi se pare că nu există nu conflict juridic de natură constituțională, acesta este punctul meu de vedere și e și punctul de vedere al foarte multor juriști pe care i-am consultat, inclusiv echipa de la Departamentul legislativ”, a adăugat fostul premier. Întrebat dacă Guvernul poate lua (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică
Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, despre trecerea din (...)
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și (...)
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și calitatea vieții
Cum putem amâna sau combate afectarea musculară, crește forța și masa musculară pentru a ne păstra (...)
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat a intrat în vigoare. Care sunt principalele (...)
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat a intrat în vigoare. Care sunt principalele modificări
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat adoptată joi de  Comitetul Naţional pentru (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY